Sokerirasitus – tuloksia odotellessa

No nyt on taipeet mustelmilla. 

Eilen siis labra-aika. Heräsin, ja minulla oli aivan älytön jano ja nälkä. Sokerirasitukseen vaaditaan 10-14 tunnin paasto, eli aika oli klo 7.30 aamulla, söin 20.30 aikaan illalla viimeiset palat ennen nukkumaanmenoa. Lääkkeet oli pakko ottaa ja sen vuoksi saakin aamulla juoda vähän vettä, mutta ei kahvia!

Ensimmäinen näytteenotto oli ihan ok, se pari desiä vadelmaesanssin makuista siirappia tökki vaikken olekaan raskaana. (luulin edellisellä kerralla, että pahoinvointi johtui raskaudesta. No such luck.) seuraava näyte otettiin 2h kuluttua, ja odotus oli piinaava. Sokerien heittelyn takia alkoi noin 8.30 aivan jäätävä väsymys. Nukkua tutkimuksen aikana ei saa, mutta silmäni eivät yksinkertaisesti pysyneet auki. Yritin katsoa telkkaria, mutta kun samat uutiset tulivat kolmatta kertaa, huomasin että välillä torkahtelin.

Kaikesta huolimatta pian se oli ohi, ja näytteenotto oli suuri helpotus! Näytteenotto (entisenä bioanalyytikko-opiskelijana voin sanoa öhö öhö) ei mennyt ihan niin putkeen, sain 3cm pitkän naarmun pistokohtaan. Mustelmilta sentään säästyin.

Punnitus aamulla 13.4. 95kg. 

hyvinvointi terveys liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *