Älä tee tätä parisuhteessa

Muutama tosielämän esimerkki. Jos haluaa pilata parisuhteensa, niin kannattaa unohtaa jokaisen kohdan edestä se ÄLÄ. Toimii takuulla.

1. kohtele toista kuin lasta

”Laita sinne pohjalle ensin ne maidot. Muista laittaa jogurtit pieneen pussiin. Älä laita niitä kananmunia sinne, ne menee rikki, ne menee vasta päälle. Muista varoa ettei salaatti osu pakkasiin.”
– Ole nyt jo saatana hiljaa!

”Mikä tää on?”
– No se on se rahka.
”Kyllä sun olis pitänyt ottaa rasvaton, mehän ollaan sovittu, että me syödään vain rasvattomia tuotteita. Sullakin on tuota mahaa…”

2. kritisoi kumppaniasi kovaan ääneen

”Sun ei kyllä yhtään tarttis mennä minnekään Mäkkäriin. Mä en haluu seurustella minkään läskikasan kanssa!”
”50 shades olis varmaan tosi kiva piristys makuuhuoneeseen, mutta eihän tää meillä muutenkaan onnistuis, kun Jaripekka ei jaksa mitään. Sillä on pieni muna ja kliimaksi tulee viidessä minuutissa.”

”Ei vittu, sä olet lihonut! Kaamea possu! Mitä muutkin nyt sanoo, kun ne näkee millaiseksi läskiksi sä olet itsesi päästänyt!”
– Meidän lapsen laskettu aika on ens viikolla…

3. vaani livenä tai somen välityksellä

”MIKÄ TÄÄ BAARITÄGÄYS ON?!”
– Oltiin jätkien kanssa kattomassa finaalipelejä paikallisessa.
”MÄ EN USKO SUA! KEITÄ NÄÄ MUUT ON?!”
– No Jore ja Mikko on työkavereita, Saku on Joren serkku…

4. ole vainoharhainen

”Kuka on Niina?”
– Se on se mun serkku. Niitä Niemisiä, me oltiin viime kesänä sen lapsen ristiäisissä.
”Kuka tää Niina on? Miks sulla on sen numero puhelimessa?”
– Koska se on mun serkku.
”Ei kukaan pidä serkkujensa numeroita puhelimessa! KUKA TÄÄ NIINA ON?! PETÄTSÄ MUA??!!”

 

Esimerkin nro 2. herrasmies on kaverini avokki. En kyllä yhtään tiedä miksi. Kaveri on viimeisillään raskaana ja se näyttääkin siltä. Se on ennen ollut ihan normaalipainoinen, mutta raskauden aikana kertynyt kiloja aika reippaasti. Me oltiin isommalla porukalla juhlimassa toisen kaverin valmistujaisia ja tämä sankari päätti sitten kovaan ääneen (ja selvinpäin) haukkua lapsensa äidin läskipossuksi muiden kuullen. Jos en haluaisi välttää ylimääräistä draamaa, olisin läväyttänyt avarin tuon sankarin poskille.

Esimerkin 3 & 4 takana on yksi ja sama kaveri, joka on aivan sairaalloisen mustasukkainen avokistaan. Se vaanii kaikkia FB-päivityksiä ja muita tapahtumia ja oon aika varma, että se kyttää aina tilaisuuden tullen kaikki miehen tekstaritkin ynnä muut. Sitten se yleensä soittaa mulle sellaisia paniikkipuheluita, joissa epäilee ukkonsa pettäneen, koska Saku, Jore ja Mikko ei vaan voi olla miehen nimiä… Ennen kuin ymmärsin missä mittasuhteissa tää mustasukkaisuus on, sehän ehti jo minuakin syyttää siitä, että yritän vampata sen miehen. Oikeastihan tilanne meni niin, että tällä miehellä oli synttärit ja annoin sille onnitteluhalin. Sen jälkeen tuli jonkin aikaa jotain kodinrikkoja-tekstareita, kunnes se meni ohi.

Tällaista draamaa sivusta seuranneena ei yhtään harmita, että on sinkku…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *