Hei elokuu

Mies on vihdoin samalla paikkakunnalla, muttei olla vielä(kään) törmätty toisiimme uudelleen. Näin sen kaverin kyllä, joka oli samalla komennuksella, joten tiedän niiden palanneen jo. En vain kehdannut puhua sille kaverille mitään, koska mitä minä olisin sanonut?

”Hei, en tiedä muistaako X mua vielä, olihan sen nimi muuten X, kun en oo siitäkään varma, mutta voisitko pyytää sitä käymään täällä, kun mulla olisi vähän asiaa?”

Ei ehkä mitenkään paras avausrepliikki.

En edelleenkään tiedä, onko tämä vähän säälittävää odotella jonkun näkemistä kokonaisen vuoden, etenkin kun koko homma on lähinnä sillä tasolla, että meillä oli viime kesänä kivaa jutellessamme, mutten oo edes sataprosenttisen varma sen nimestä. Enkä toki ole edes sataprosenttisen varma siitä, että se viesti on todella siltä, mutta aika varma. Alunperin siinä oli toinenkin ehdokas tämän tyypin lisäksi, mutta sen sain rajattua pois, koska viestissä toivottiin että nähdään joskus uudelleen, ja tämä toinen tyyppi ei missään vaiheessa kadonnut minnekään.

Pari kaveria on ehdottaneet, että laittaisin (edes anonyymina) jonnekin CIA Naistenhuoneelle tai vastaavaan ryhmään etsintäkuulutuksen, he on tarjoutuneet myös tekemään sen mun puolesta, mutta oon ehdottomasti kieltänyt ja kieltäytynyt. Vaikka sillä kikalla voisi tietysti saada miehen nimen selville ja vaikka fb-profiilinkin, se olisi ihan katastrofi jos se paljastuisi.

”Hei tiedätkö sen kerran kun kolmetuhatta naista alkoi etsiä sua ja susta löytyy Naistenhuoneelta semmonen kolmensadan kommentin ketju? Niin, minä sain sen aikaan, ole hyvä!”

Joo ei.
Mutta en tiedä, kai mä toivoisin, että joskus kävisi minullakin säkä rakkaudessa. Kaikilla muilla ympärillä se tuntuu käyvän niin helposti. Sinkuiksi päätyneet kaverit on sinkkuja ehkä maksimissaan puoli vuotta ja sitten niillä on taas uusi. Niitä miehiä putkahtelee kuin sieniä sateella, ihan tuosta vaan ja tosi helposti.
Sitten meillä on minä, joka sai ihanalta mieheltä ”rakkauskirjeen” ja päätti odotella noin vuoden, että josko me joskus törmättäisiin taas.

Toisaalta, jos kaikkia ennakko-odotuksia vastaan rakkausjumalat olisi kerrankin mun puolella, tästä saa ihan mahtavan alun rakkaustarinalle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *