Kaksi pitkää kuukautta

Äh. Sain vähän kauttarantain selville, että tässä postauksessa mainittu mies jatkaakin komennustaan vielä pari kuukautta. Toisaalta oon tyytyväinen, koska pelkäsin että se palaa takaisin juuri silloin, kun minä lähden lomille ja mitäs jos se tulee työpaikalle katsomaan, olenko minä siellä ja minua ei näy ja se luulee, että olen ottanut loparit ja vaihtanut työpaikkaa, eikä se voi kysyä keneltäkään koska se ei edes tiedä minun nimeäni ja sitten se menee ja rakastuu johonkin toiseen ja apua!

Toisaalta harmittaa, koska olin ihan valmistunut hurmaamaan sen jo hetikohta ja vähän räpsyttelemään ripsiäni. Mulla oli jo sotasuunnitelmakin valmiina. Ensin sellainen ilahtunut moikkaus, että kiva nähdä pitkästä aikaa! Sitten kyselen, että mitenkä komennuksella meni ja päläpälä, nimeni on muuten Maryjane. Ellei mies tajua siinä vaiheessa ehdottaa kahvia tai vastaavaa, niin ehdotan asiaa itse. Vähän ohimennen, että olis kiva muuten jutella lisääkin, vaikka kahvilla? VINK VINK VINK VINK VINK!

Hymyilen edelleen tyhmästi kun ajattelen viime kesää, mutta harmittaa kun tämä komennusjuttu tuli eteen vähän yllättäen. En ehtinyt kertoa sille nimeäni, mutta onhan se voinut sen kanssa selvitellä jotain reittejä pitkin. Minäkin selvitin hänen etunimensä kyselemällä to-del-la hienotunteisesti omien ympyröitteni kautta, että tiiätkö muistatko ehkä sen yhden miehen, jonka nimi oli… niin, mikäs se oli? Oon yrittänyt harrastaa myös facebook-vakoilua, mutta pelkällä etunimellä ei oikein tahdo löytää sopivaa tyyppiä. On toki myös mahdollista, että nimen antanut tyyppi muisti sen väärin tai käytti lempinimeä, esimerkiksi Allu voi olla etunimi tai väännös Aleksista tai Aleksanterista. (ei sen nimi oo kyllä Allu, se oli ihan rehellinen esimerkki)

Täytyy ehkä esitellä ensin itsensä, niin sitten se kertoo oman nimensä, ettei tule vahingossa kutsuttua jollain ihan väärällä nimellä. Normaalisti oon tosi nössö tekemään aloitetta, ainakaan kasvotusten, mutta tämän suhteen oon päättänyt, että ellei mies itse tajua pyytää kahville, se pitää tehdä itse.

Kamoon. Sä et jätä tytölle ”Piristit kesääni olemuksellasi ja olemassaolollasi. Toivottavasti nähdään uudelleen.” -lappua, ellei siinä ole jotain vähän suurempaa. Edes niitä kahveja.

Kuvahaun tulos haulle tv show love gif

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *