Mitä sinkku sanoo

”Jaha, ultrakuva. Taas. Jaha, uusi mahakuva tältä viikolta.”
– mun teki joskus mieli kysyä jokaviikkoisia masukuvia postaavalta tyypiltä, että mitenkä paljon tässä mahassa on nyt eroa siihen edellisviikkoiseen. Noin niin kun senttimetreissä? En kehdannut. Painoin vain tykkäystä.

”Ei enää ikinä nettitreffejä!”
– toistaiseksi olen pysynyt kannassani

”Tinderin lataaminen ei tee musta mitenkään epätoivoista. Se on puhtaasti uteliaisuutta! Mutta eihän sitä koskaan tiedä…”
– sitä paitsi, sieltä voi bongata tuttuja. Sitten on yleensä pakko painaa sydäntä (mikäli tuttu on edes siedettävän näköinen) koska se on ainoa keino selvittää, mikäli tämä tyyppi on painanut sydäntä mun kohdallani. Sama pätee ehdottomasti myös exiin.

”Mua ei kiinnosta ollenkaan sen jätkän tekemiset! Ihan sama.”
– mitä nyt yöllä tarkistan sen FB:n, katson uudet kuvat ja lisätyt kaverit. Mikäli joku kavereistani on nähnyt sen jossakin, niin tietenkin täytyy kysellä, että mitä se teki, oliko se yksin ja jos ei, niin kenen kanssa. Vaikka siis eihän minua kiinnosta. Yhtään. Ollenkaan.

”Mä keskityn nyt täysin itseeni!”
– vois aktivoida salikorttinsa taas…

”Sinä ja Matti ootte ihan täydellinen pari. Matti on just täydellinen sulle.”
– itse en koskisi pitkällä tikullakaan, enkä tajua mitä näet siinä. Voisitko siis lakata tuon epäluuloisen vilkuilun ja omistavan käytöksen joka kerta kun olen samassa huoneessa ukkosi kanssa?

”Olen sinkku siksi, etten ole vielä onnistunut huijaamaan ketään suhteeseen kanssani.”
– miten sinä teit sen? Uhkailua?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *