Olin ihan unohtanut

…tämän koko blogin olemassa olon. Mietin hetken verran, että aloitanko ihan puhtaalta pöydältä, vai jatketaanko vanhalla tunnuksella, vanhalla blogilla, ylipäätään kaikella vanhalla.

Koska olen laiska, vanhalla mennään!

Tiivistettynä:

  • ei miestä
  • ei lapsia
  • ei treffejä
  • ei tinderiä tmv.

…edelleenkään.

Sen sijaan elämänvalintoja ( aka. sinkkuutta) ihmetteleviä sukulaisia löytyy edelleen, enkä malta odottaa, että pääsen kertomaan heille itsenäisen äitiyden projektistani. Projekti on toki vielä aivan lapsenkengissä, eikä mitään tapahdu ainakaan vuoteen, mutta jos ja kun jotakin tapahtuu, ajattelin pitää sen hienovaraisesti piilossa, että kyseessä on itsenäinen äitiys.

Siinä saavat sitten ihmetellä, että onko suvun virallinen hulttio sittenkin kimpassa jonkun kanssa vai onko se pamahtanut paksuksi jonkun satunnaispanon kanssa. Jos raskaustesti näyttää joskus plussaa, niin luultavasti samalla sekunnilla alkaa soimaan äidin puhelin, että joko vihdoin on esitelty joku mies, kerro heti kaikki, miten se nyt on raskaana?!

Täytyypä vinkata äidille, että jos siellä oikeasti aletaan kyselemään, että ”miten?” niin muori pitää esitelmän kukista ja mehiläisistä.

suhteet oma-elama sinkkuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *