Se juntti sukulainen

retards-we-all-know-one.jpg

Hautajaisissa, yleensä kesken muistotilaisuuden (ja -puheen):

”Vaikka Pertti eli pitkän elämän, hän kamppaili myös ankaran diabeteksen kanssa…”
– Höö! Niin meidän Maunollakin on diabetes! Muistaako kaikki meidän Maunon, se opiskelee nyt siellä Perähikiällä, Maunollakin on diabetes! Diabetes mainittu! Torilla tavataan!”

Häissä:

”Höhöhö, nyt se on sitten Mikkokin tossun alla, vai pitäiskö sanoa tussun, höhöhö!”
”Muistat nyt sitten Marjaana vahtia kaulimen kanssa tota Mikkoo, ettei se vaan lähe minnekään pillurillumareissulle, höhöhö.”

Valmistujaisissa:

”Meidän Mauno opiskelee siellä Perähikiällä, muistaako kaikki meidän Maunon? Maunosta tulee automaatioasentaja tai joku injenjööri nyt kumminkin, höhö. Sitten tommoset *valmistuneen ammatti tähän* keittelee siellä meidän Maunolle kahvia, höhöhö.”

Mikä tahansa kerta, kun ko. sukulaiset pääsetetään vaeltamaan vapaasti:

”Inglesissä sillon vuanna ysikuus, kun Maunoki oli ihan pieni, niin viina oli meinaan helevetin halpaa!”
”Käytiin tossa Tallinnassa. Kaljalava makso vitosen ja litra Absolutia euron! Otettiin kymmenen pulloo ja vedettiin puolet niistä, sekä kolme viskipulloo, sillä kahden tunnin paluumatkalla, höhöhöhöhöhöhöhö.”

Sillon, kun yritän keskustella kahdestaan jonkun kanssa, vaikka äitini:

”Niin ne pääsykokeiden tulokset tulee viimestään heinäkuun alus–”
– Jaa mitä?! Mitä??!!
”Ei mitään…”
– Pääsykokeistako sä puhuit? Meidän Mauno opiskelee siellä Perähikiällä! Mauno! Perähikiä! Automaatioasentaja! AAÄMKOO! Mauno!
(ÄitiJuu, MJ:llä oli kanssa just muutama päivä sitten pääsykokeet. Se haki nyt kanssa ammattikorkeakouluun.)
– Jaa hait vai? No sinne on kyllä tosi vaikea päästä, ne kokeet on hirveän hankalat, meidän Mauno opiskelee Perähikiällä! Ammattikorkeakoulussa, AAÄMKOOSSA!
”Mmm… Oli meitä tuossa nyt joku viissataa pääsykokeissa, sinne otettiin kaikki hakijat…”
– Sillon kun meidän Mauno haki Perähikiälle, niin sinne tuhatkolmesataa haki, yheksänkymmentä otettiin pääsykokeisiin ja vaan kakstoista pääsi sisään! Meidän Mauno oli yksi niistä!

**

Houkuttaa kerta kerralta enemmän ottaa kirves mukaan tällaisiin sukuhäppenkinkeihin.
Saan noista junttijorinoista ihan järkyttävän myötähäpeäaallon, siis pelkästään siksi, että jaan osittain saman geenipoolin tällaisten ihmisten kanssa. Raivostuttaa uskomattoman paljon, kun ihmisillä ei ole alkeellisiakaan käytöstapoja. Kenelle tulee mieleen kertoa jonkun toisen valmistujaisissa, että valmistuit muuten ihan paskaan ammattiin? Tai hautajaisissa keskeyttää muistopuhe ja kertoa saattoväelle, että meidän Maunolla on muuten diabetes kanssa, höhöhö. Tai häissä veistellä morsiusparille jotain alatyylisiä pilluvitsejä?

AARGH!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *