Sinkut ei vaan osaa

”Sä et voi mitenkään tietää kuinka hankalaa on herätä yksin aamuisin! Se on ihan kamalaa, kun toinen on töissä ja joutuu olemaan yksin kotona! Seurustelu on oikeesti tosi rankkaa!”

Näin avautui entinen kaverini, kun se rupesi parikymppisenä seurustelemaan ensimmäistä kertaa. Itse olin tuolloin(kin) sinkku, joten kaverini päätti valistaa minua seurustelun vaikeudesta.

Yksin nukkumisen ja heräämisen vaikeudesta se saarnasi paljon. Huomautin, että kyllähän sitä aamulla herää, kun laittaa vain kellon soimaan ja nukkuminenkin varmaan onnistuu. Mä en ole koskaan tarvinnut miestä pitelemään mua kädestä, että nukahtaisin tai kykenisin heräämään ja suoritumaan yksinkertaisista aamutoimista, kuten vaikka aamupalan laitosta. Totesin myös kaverille, että ymmärrän kyllä miten toista voi olla ikävä, mutta jotain on kyllä vialla ihan ihmisessä, ellei osaa olla sekuntiakaan yksin.

Toinen asia, mikä pitää opetella parisuhteessa, on kuulemma laskujen maksaminen verkkopankissa. Siis laskujen maksaminen. Mä olen maksanut äidin kanssa laskuja verkkopankissa siitä lähtien kun verkkopankit aloittivat toimintansa ja siinä sivussa sitten oppinut maksamaan ihan omat laskunikin. Tähän kohtaan sain perusteluiksi, että ne laskut pitää maksaa ihan ITSE, koska poikaystävä ei välttämättä kerkeä maksamaan niitä, eikä äiti ole paikalla. Kun huomautin kaverille, että osaan maksaa laskut ihan itsekin, niin se rupesi väittämään vastaan. Seurustellessa on paljon enemmän ja paljon tärkeämpiä laskuja, kuin sinkkuna ollessa, ja tämä on sellainen asia, mitä ei vain VOI osata sinkkuna. Juuuuust…

Kolmas asia oli kokkaaminen. Kahdelle ihmiselle kokkaaminen on todella hankalaa, ihan erilaista kuin sinkkukokkaus. Tätäkään en suostunut uskomaan. Kaikessa yksinkertaisuudessahan homma menee näin:
Jos kokkaan itselleni paketin kanaa, sitä säästyy huomisellekin. Jos ruokaa on syömässä kaksi ihmistä, sitä ei todennäköisesti riitä seuraavalle päivälle.

Seuraavaksi siirrymme seksiin. Alaikäiset vaihtava blogia nyt!

Koska sinkkuna en tietenkään tiedä seksistä tai mistään siihen liittyvästä mitään, niin kaveri päätti valistaa mua myös tässä asiassa. Kuuntelin jokseenkin huvittuneena, kun se selitti sen miehen tietävän ihan mahtavantuntuisen tempun sängyssä. Tempun nimi oli ”sormi pimpissä” ja tämä oli siis jotain niin mullistavaa, että vähintään jonkintasoinen porno-Nobel olisi ansaittu. Kaveri myös kertoi, että pimpissä on ”siellä ylempänä sellainen pieni töyssy jonka koskettaminen tuntu tosi hyvältä.”

Se ei oikein arvostanut, kun en pystynyt enää pidättelemään, vaan repesin ihan helvetin suureen nauruun. Nikottelin sieltä naurun välistä, että eikö se ihan oikeasti ole koskaan itse koskenut itseään ja miten ummikkona se pitää mua? Itsetyydyttäähän pikkulapsetkin. No, tämän purkauksen jälkeen sain kuulla olevani vain kateellinen siitä, että hänellä on joku ja minulla ei.

Myöhemmin selvisi varsin hyvin, kumpi meistä oli kateellinen. Minun ei ole vielä kertaakaan tarvinnut tyytyä kehenkään sellaiseen, jonka kanssa homma ei vain toimi, jotta en olisi yksin. Kyseinen kaverini joutui valehtelemaan tälle miehelleen mm. raskauden ja keskenmenon ja tukun mielenterveysongelmia, jotta tämä mies ei jättäisi sitä.

Melkein tikahduin kateuteeni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *