Toinen tuleminen

Jospa sitä jälleen innostuisi bloggaamisesta.

Helle tuntuu mössöyttäneen aivot, mutta toisaalta se saa myös ihmiset ihan eri tavalla liikkeelle. Kaikkihan muistavat yhä iltapäivälehden lanseeraaman seksihelle-termin ja siltä se kyllä välillä tuntuu. Ei sen puoleen, että olisi mitään kiihkeää helleseksiä ollut, mutta ihmiset on jotenkin avoimempia, iloisempia ja ottaa kontaktia enemmän. Ihan ilman mitään sen kummempia taka-ajatuksia, vaan ihan kevyellä kenttäflirtillä. Tällainen kevyempi kenttäflirttailijahan on ihan innoissaan tällaisesta kesästä (poislukien tämä sietämätön helle ja +30’C sisälämpötilat) ja tällaisista miehistä!

Kesä on myös siitä hauskaa aikaa, että silloin monien työpaikoille ilmaantuvat kesätyöntekijät ja mikäs sen hauskempaa kuin tutustua uuteen tyyppiin ja saada vähän mielenkiintoa (ja silmäniloa) työpäiviinsä. Omalla silmänilollani on valitettavasti sormus, mutta hauskaahan sen kanssa on silti jutella ja pitää juurikin sellaista kevyttä kenttäflirttiä, kun kumpikin (tai ainakin minä) tietää, ettei siitä tule koskaan mitään sen vakavampaa.

Saatan olla monia asioita, mutta sormus on ehdottomasti nou-nou. Kenenkään suhdetta ei aleta tietoisesti särkemään ja henkilökohtaisesti liputan vahvasti sen puolesta, että pettäjän kumppanille pitäisi kertoa. Tietysti se riippuu niin olosuhteista, joillain voi olla avoin suhde, jolloin on ihan ok säätää muiden kanssa, mutta yleensä tämäkin asia kerrotaan melkein alkuun. Tuo on ehkä vähän liian vahvasti kuvailtu, mutta sanotaan nyt niin, että mikäli heppu säätää useamman naisen kanssa kerralla, niin ei minua haittaa, että joku ”lipsauttaa” sen sille varsinaiselle tyttöystävälle. Karma iskee.

Haluaisinko itse tietää, jos joku pettäisi minua? Totta kai.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *