Design Market 5.9. @Kaapelitehdas

Yksi syksyn saapumisen merkeistä on ehdottomasti Helsinki Design Week, jolloin ytimessä tapahtuu jos ja mitä! Itselleni perinteeksi on muodostunut Design Marketin koluaminen läpikotaisin. Joten suuntasin sinne myös tänäkin vuonna. Huono sää ei haitannut sisutusintoilijoita, ja normaaliin tapaan happi meinasin välillä loppua kesken. Ihmisiä vain oli ihanan paljon liikkeellä, tekemässä löytöjä ja juttelemassa samanhenkisen porukan kanssa. En keksisi parempaa tapaa viettää lauantaita 🙂 

IMG_20150905_144318.jpg

Myyjiä tapahtumassa oli lähemmäs 200 ja tuotevalikoima todella laaja. Yllätyin kuinka paljon tarjolla oli myös muotia, huonekaluja ja painotuotteita sisustustuotteiden lisäksi. Pidin myös siitä, että postereita oli tarjolla yllättävän paljon. Itse lähdin tapahtumasta hakemaan lähinnä inspiraatiota ja pieniä kodintuotteita. Meillä alkaa olla huonekalupuoli kotona kohdillaan. 

Olen erittäin innoissani tekemistäni löydöistä. Tarjolla oli kakkoslaatua ja varastontyhjennyksien vuoksin myös ykköslaadun tavaraa. Eipä virheet tuotteissa osuneet silmiini. Edullisia löytöjä siis 🙂 Tässä teille parhaimmat palat:

Kotimaisen Musta 5101 -tuotesarjasta löysin itselleni ihanan pienen leikkuulaudun aamupalavihanneksien leikkaamiseen, mustikantuoksuisen käsitiskiaineen ja pari keittiörättiä. Pidän tuotesarjasta erityisesti siksi että se on ekologinen valinta ja tuotteet ovat kauniita (ja suurimmaksi osaksi mustia, hehe.) 

P9060080.JPG

P9060086.JPG

P9060197.JPG

Playtypen mukeja olen useaan otteeseen pyöritellyt käsissä, mutta jotenkin aina jäänyt vain ajatuksen tasolle. Desing Marketista näitä löytyi ja mukaan viimein lähti! 

P9060039.JPG

P9060045.JPG

Kesällä kameran päivityksen yhteydessä etsiskelin sitä täydellistä kamerahihnaa, löysinkin silloin jo Field dayn ihanat nahkaiset suomessa valmistettavat hihnat, mutta hinta kirpaisin sen verran, että päädyin toiseen vaihtoehtoon. Täysin odottamatta, törmäsin tähän ihanuuteen Kaapelitehtaalla ja vielä puoleen hintaan! Syksy pelastettu ja onnellisuuden multihuipentuma! 

P9060149.JPG

P9060264.JPG

Täytyy kyllä antaa iso halaus tapahtuman järjestäjille. Erittäin jees! 🙂 Nähdään taas ensi vuonna. 

Ostokset- kokoelma.JPG

 

kulttuuri suosittelen sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *