Kiireettömät aamut saavat ajattelemaan.

Lomalla. 

Illalla iloitsee, aamuksi ei tarvitsekaan asettaa herätystä ja tietää voivansa hengailla vaikka koko päivän yökkärissä. Aamulla silmät puoliunessa katsoo peilistä onnellista itseään kun halutessaan voi lojua sohvalla tekemättä mitään, kokonaisen päivän! Ahh. Siinä päiväni lyhykäisyydessään. Huoletonta. Vihdoin aikaa ajatella. 

Ja sieltä se taas hiipi, ilman pienintäkään ennakkovaroitusta, muutamaksi päiväksi muhimaan, ajatus omasta blogista. Viime vuonna jätin haaveilun tasolle, nyt päätin rohkaistua ja katsotaan kantaako idea hedelmää. Kiireinen syksy tulossa opiskelujen ja muiden suunnitelmien osalta, koen kuitenkin että blogin kirjoittaminen voisi auttaa hengähtämään, hetkeksi unohtamaan elämä kiireet ja  keskittyä itselleni tärkeisiin ajatuksiin ja mielenkiintoisiin asioihin. 

Olen kovan luokan kotityttö (jos ulkomaanmatkailua ei lasketa, se on ehdoton ykkönen isolla y:llä!), viihdyn kotona ja halusinkin vuosi sitten kun omilleni muutin, tehdä heti kodistani itseni näköisen. Tai oikeastaan meidän, paremman puoliskon mielipiteitä kuunnellen. Koti kuvastaa minulle hiljaisten hetkien satamaa, omaa aikaa, tärkeiden ihmisten kanssa hengailua, juhlia, ystävyyttä, hyvää ruokaa ja rakkaan kanssa oleilua. Sisustamista, valoa, kauniita esineitä ja syviä huokaisuja onnellisuuden täytteisistä tunteista. Tulette siis kuulemaan paljon siitä mitä meillä kotona tapahtuu. 🙂 

Kesällä töiden ja matkustelun lomassa on ollut aikaa ajatella myös syksyn kuvioita. Aloitan toisen vuoteni Tradenomiopintojen parissa. Lisäksi päätin toteuttaa pitkäaikaisen (toisen sellaisen blogin lisäksi, jänniä aikoja!) haaveeni ja ilmoittauduin valokuvauskurssille. Kurssin satoa ja vinkkejä siis myös luvassa! 

Jotta elämä ei kävisi liian tylsäksi, ja kun kotityttö moodi tympii, hulluttelu kavereiden kanssa on ihaninta ja palkitsevinta. Uuden tunnelmallisen kahvilan etsintä, extempore shoppailureissu ja iltapäivään venyvät brunssihetket saavat minut huokailemaan jo ajatuksen tasolla. Tavoitteena on siis tutustua Helsinkiin syvällisemmin ja jakaa vierailunarvoiset uudet tuttavuudet myös teidän kanssanne. 

Let’s start the journey! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *