Summerburst + Helsinki-päivän konsertti

Viime viikonloppu oli ihan Ä-L-Y-T-T-Ö-M-Ä-N hyvä. Lauantaina Fafa’sin kautta Hernesaarenrantaan nauttimaan Summerburstin esiintyjistä, kesämeinigistä, auringosta, hyvästä seurasta ja maistuvasta ruoasta (kyllä, söin sielläkin. Olen nälkäinen aina ja HSR:n ruokatarjonta on taivaallinen).

Jengiä oli just sopivasti, jotta alueella pääsi liikkumaan kuitenkin ilman suurempaa tungosta. Kygoa kuunneltiin lähes eturivistä, kuinka etuoikeutettua! Ei ihan Ruotsin Summerburstissa olis ollut mahdollista. Pidin oikeastaan siitä, että täällä kotisuomessa tapahtuma pidettiin kuitenkin suhteellisen pienenä. Päätin myös, että nautin musiikista, enkä ainoastaan keskity somettamaan. Tuntuu nykyään, että elämme enemmän sen kännykän ruudun läpi. 

Olin jo unohtanut Summerburstin hurmoksessa, että sunnuntaina oli Helsinki-päivä konsertti. Sunnuntaina herättiin ja sää oli aurinkoinen. Toinen festaripäivä edessä ja taas fiilis kattoon! Nämä festarit olivat vielä erittäin lähellä, Kaisaniemen puistossa. Onneksi lähdimme hyvissä ajoin kävelemään tapahtumapaikalle, sillä jengiä oli aivan törkeen paljon jonottamassa sisään. Kaikki halukkaat eivät valitettavasti mahtuneet alueelle, mikä söi hieman tunnelmaa. Siellä jammailtiin systerin kanssa toinen pitkä päivä. 

Festarielämä on yllättävän rankkaa. Olisin tarvinnut heti perään toisen viikonlopun selvitäkseni festariväsymyksestä. Mutta kumpaakaan päivää en vaihtaisi. Ahh, kesä ja festarit ne yhteen kuuluu <3 

IMG_20160611_172639.jpg

IMG_20160612_003153.jpg

IMG_20160612_203907.jpg

LrMobile1506-2016-1005117804122310265.jpeg

Antakaa musiikin viedä mukanaan!

Allekirjoitus.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *