Tältä näyttää porukoilla + kirppisvinkki

Tuntui vaan jotenkin niin hyvältä päätökseltä tulla hektisen viikon jälkeen porukoille evakkoon. Maistuu kotona oleilu taas ihan erilailla. 

Perjantaina kävin entisellä Crossfit salillani vetämässä viimeisetkin mehut itsestäni. Tuli taas pelottavan kova ikävä boxille, ei auta itkut.. tällä opiskelijan budjetilla ei yksinkertaisesti vaan ole mahdollisuutta treenata kuin tavallisella punttisalilla. Eilen käytiin perinteisellä Sisustusnavetan koluamisreissulla, ei tarttunut tällä kertaa mitään kuitenkaan mukaan. Kannattaa poiketa, jos jostain syystä eksytte Nummelaan ja kiinnostaa lasi, vanhat tavarat tai muuten vain ainutlaatuinen tunnelma. Tämä kirppis on rakennettu vanhaan navettaan, josta voi vuokrata karsinan tavaroilleen. Karsinat on myös hauskasti nimetty navetan entisten lehmien mukaan. Yllätyin kuinka paljon apteekkipulloja oli tarjolla, samoin marmorinen purkki jäi ehkä ihan vähän kaivelemaan mieltä. 

Olen saanut myös tassuterapiaa kahden karvakuonon voimin, nauttinut laskiaspullista ja lumisista metsälenkeistä. Jos näillä eväillä selväis ensi viikosta.

Mutta asiaan! Halusin jakaa muutaman kuvan porukoilta, tykkään tykkään ja tykkään! Vihdoin tapaatte myös Retun <3

Aksu metsas.jpg

Muokattu makkarin lamppu.jpeg

Muokattu Retu.jpeg

Muokattu kyltti.jpg

Muokattu tuoli ja kaappi.jpg

Muokattu makkari.jpegNavetta.jpg

Näyttökuva 2016-01-05 kello 19.29.301.jpg

 

hyvinvointi mieli sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *