Lavatanssit

Lampien ympäroivä puinen rakennus oli eilisen illan kohtaamispaikka treffeille. Kävellessä ihailin maisemia. Hiekkatie johti portilta suoraan terassille ja tietä reunustivat kauniit koivut. Rinteen alapuolelle avautui kaunis ranta. Ranta oli jätetty luonnontilaan, jossa kasvoi pitkiä rantakasveja. Sinne oli tehty myös laavu, missä sai paistaa makkaraa tai muuten vaan istuskella. Paikka on tunnettu tanssipaikka, jossa esiintyy hyviä artisteja. Eilen siellä esiintyi Taikakuu. Ajaessani tanssipaikalle mietin onkohan siellä tuttuja. Monesti pariskunnat ajavat lavatansseihin useita satoja kilometrejä. En ollut suunnitellut mitään majapaikkaa etukäteen, vaan lähdin reissuun avoimin mielin.

Treffikumppanini oli 46-vuotias leskimies. Hänen vaimo oli kuollut neljä vuotta sitten autokolarissa. Vaimon kuoleman jälkeen alkoholi oli alkanut ottaa liikaa valtaa hänen elämässä, joten hän oli päättänyt raitistua. Tällä hetkellä heidän kaksi lastaan asuu vaimon vanhempien luona, mutta hän oli saamassa lasten huoltajuuden takaisin. Raitistumisen myötä hänen elämäänsä tuli tanssiharrastus. Kesät meneekin kuulemma tanssilavoja kiertäessä yksin. Irtosuhteita hänellä on ollut paljon ja haluaakin jatkaa irtosuhteita. Ei kuulemma kaipaa vielä ketään naista rinnalleen. Tässä miehessä minua kiinnosti hänen elämänmuutos. Halusin nähdä minkälainen mies on ottanut itseään niskasta kiinni ja aloittanut uuden elämän. Olimme sopineet, että hän hakee minua tanssimaan lavalla. Kerroin hänelle, että minulla on polveen asti ulottuva hieman helmasta levenevä punainen kesämekko, missä on valkoisia pieniä palloja. Mekon yläosassa on ohuet olkaimet. Valkoinen lyhyt villatakki ja valkoiset ballerinat. Hameen alle minulla oli vaan punaiset rintaliivit ja paljas pimppi. Olen vähentänyt pikkuhousujen käyttöä ja nyt päätin ensimmäistä kertaa jättää housut pois yleisellä paikalla. Olen huomannut, että luonnollinen linja toimii hyvin. Alapääni sillin haju tuli monesti silloin, kun alushousut muhi jalassa koko päivän. Välillä valkovuotoa tulee kyllä sen verran reilusti, että on pakko pitää alushousuja. Ovulaation aikana minulla yleensä tulee sitä reippaammin. Kävi minulla kyllä mielessä alkaako alapääni haista tanssiessa jos vaikka hikoilen. Suhautin hajuvettä hameen alla jalkoihin vähän varmuuden vuoksi.

En ole käynyt lavatansseissa pitkiin aikoihin ja olin vähän hermona osaanko vielä tanssia. Valssi, humppa, tango, jenkka ja foxtrot ovat sujuneet yleensä ongelmitta, mutta polkan tanssiminen mietityttää. Huomasin, että naisilla oli ruusukkeita hiuksissa ja mekot olivat kukkakuvioisia polvipituisia kellohameita. Korkeita korkoja ei näkynyt vaan tasapohjaiset tanssilenkkarit oli monella jalassa. Minun ei tarvinnut kauan olla yksin ja ensimmäisenä minua haki tanssimaan pieni vanha mies. Hänen päänsä ylsi minun rintoihin ja tanssiessa minusta tuntui, että hän puhui minun rinnoille. Kukaan näistä tanssikavaljeereista ei kutsunut minua nimellä, joten oikea treffikaveri ei ollut vielä hakenut minua tanssimaan. llma oli trooppinen ja hiki virtasi tanssilavalla. Kahviossa myytiin virvoitusjuomia ja ikkunalaudoilla oli rivi vesipulloja. Olin ostamassa juomaa kahviosta, kun viereeni tuli mies ja sanoi myyjälle, että minä voin maksaa neidin juoman. Siinä maksaessaan hän iski minulle silmää. Mies oli useamman kertaa yrittänyt tulla hakemaan minua tanssimaan, mutta olin ollut aina tanssimassa. Hän kyseli kuulumiset minulta eli varmisti olenko hänen treffikaverinsa. Hänellä oli vaalean harmaa lyhythihainen paitapusero rennosti farkkujen päällä. Molemmissa käsivarsissa oli tatuoinnit ja hänellä oli siistit puolipitkät kihartavat hiukset. Eivät olleet niin pitkät, että roikkuivat olkapäillä rumasti. Ulkonäön perusteella hän ei ollut perinteisen lavatanssijan näköinen, mutta tanssia hän kyllä osasi. Hän vei ja minä vikisin.

Tangon aikana tunnelma meni meillä hiljaiseksi ja kiihkeäksi. Se oli käsinkosketeltavaa ja meni ihan tuonne luitten alle. Se oli kevyttä liikkumista ja minä myötäilin miehen liikkeitä. Ylävartalomme olivat lähekkäin ja jaloilla oli tilaa tanssia. Tunsin kuinka meidän jokaiseen liikkeeseen tuli eroottinen lataus. Miehen käsi kävi ajoittain takapuoleni kohdalla ja hän tunsi selvästi, että minulla ei ole alushousuja. En välittänyt oliko lavalla tuttuja, sillä sen verran olin tanssin lumoissa. Tanssimme kaksi tangoa peräkkäin ennenkuin lähdimme pihalle vilvoittelemaan. Tanssi meni sen verran kiihkeäksi, että parempi oli lähteä välillä pois. Kävelimme käsikädessä rinnettä alas rantaan kohden. Kävellessä mies hiveli peukalollaan kättäni ja jutteli mukavia. En olisi ikinä uskonut ulkonäön perusteella minkälainen luonne hänellä oli. Hän oli avoin ja kertoi omasta elämästään. Kyseli myös minun elämästä ja ihme kyllä avauduin hänelle. Kerroin hänelle kaiken uudesta elämäntyylistäni ja seikkailuista. Minulle tuli jotenkin helpottunut olo, kun joku ihminen hyväksyi minun uuden elämäntyylini. Aivan kuin olisin odottanut hyväksyntää joltain ihmiseltä, vaikka en tarvitse sitä. Kävelimme hieman syrjemmäs tanssipaikalta ja löysimme hyvän oleskelupaikan. Iso halkopino suojasi meiltä katseilta. Halkopinon vieressä oli tulistelupaikka, missä oli muutama pölkky penkkinä.

Mies halusi, että esittelisin hänelle nahtävyyksiä. Hän istui pölkylle ja minä istuin omalle pölkylle häntä vastapäätä. Levitin houkuttelevasti jalkojani, että hän näkee välillä pimpsani. Avasin mekon vetoketjua selästä sen verran, että sain tiputettua mekon olkaimet olkapään yli. Punaiset läpinäkyvät rintaliivini tulivat esille. Aloin hieromaan rintojani kauttaaltaan ja peukalolla pyörittelin nännit esiin. Hieronnan jälkeen nostin mekon helmaa ylemmäs ja näytin pimpsani koko komeudessaan hänelle. Jatkoin esittelyä, joten laitoin etusormeni suuhun ja nuolin sen märäksi. Työnsin lopuksi märän etusormeni pipsaani hitaasti. Tässä vaiheessa keskityin vain ja ainoastaan sormeeni, joka liikkui sisälläni. Suljin väillä silmäni ja nautin esityksestäni. Jossain välissä huomasin miehen ottaneen kullin esiin. Seurasin kuinka hänen kullinsa koveni käden liikkeen myötä. Katsoime toisiamme silmiin ja kummallakin oli kiihko silmissä. Nousin pölkyltä ja menin hänen eteensä. Mies sanoi siinä vaiheessa, että haluanko kokeilla minun omia lajitelmakondomeja. Päätin ottaa laukustani nystyräpintaisen kondomin. En ole ennen kokeillut tätä merkkiä ja nämä kuulemma tuottavat enemmän mielihyvää kondomin käyttäjälle kuin kumppanillekkin. Istuuduin hänen syliinsä ja ohjasin kullin sisääni. Rytmikkäästi liikuin hänen sylissään ylös ja alas. Mekkoni oli laskeutunut miehen housun päälle niin, että ohikulkijat olisivat vain luulleet meidän istuvan sylikkäin. Välillä hidastimme tahtia ja kuuntelimme onko tulossa ketään. Rytmi kiihtyi pikkuhiljaa ja mies hieroi ja puristeli pakaroitani. Kiihotun siitä, että harrastan seksiä paikassa, missä joku voi nähdä. Lampi ei ollut iso, joten vastarannalle näki hyvin. Siellä oli mökki ja rannassa käveli joku. Todennäköisesti hän näki meidät hyvin , sillä hän pysähtyi ja jäi katsomaan meitä. Halusi varmaan katsoa touhun loppuun. Minusta meillä oli ihana seksikohtaus pölkyn päällä. Saimme kumpikin orgasmit ja jännitystä oli myös ilmassa. Lopetettuamme ehostimme itsemme kuntoon ja lähdimme uudestaan tanssin pyörteisiin. Varmaan joku tanssijoista aavisti meidän touhut, mutta eikös se kuulu lavatanssin tunnelmaan pieni lemmenhetki taukojen välissä. Hyvästelimme parkkipaikalla toisemme ja sovimme, että mies soittaa minulle uudestaan kun tanssijalkaa alkaa kutkuttamaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *