Pään hoivaamista

relax222.png

Syksy on työn ja uurastuksen aikaa. Syksyn lapsena olen elokuusta syyskuuhun kauhean energinen ja innostunut kaikesta. Siis aivan kaikesta. Se into läikkyy todella herkästi yli, jolloin en saa iltaisin unta, koska mietin mitä kaikkea mahtavaa on tulossa seuraavana päivänä ja päässä pyörii miljoona uutta ideaa, jotka haluan toteuttaa heti. Niinpä halusin hieman ennakoida tätä tilannetta ja päätin jo heinäkuussa, että tänä syksynä minä ihan tosissani yritän huolehtia itsestäni sekä hidastaa omaa tahtiani, vaikka kuinka monta upeaa juttua odottaisi nurkan takana. Innostuminen on toki hieno asia, mutta jos se valvottaa öisin ja saa ihan ylikierroksille, voi se pidemmän päälle koitua haitalliseksi kuormitukseksi, joka ennemmin tai myöhemmin vie uupumukseen. Tästä minulla on omakohtaista kokemusta enemmän kuin haluaisinkaan.

 

Niinpä varasin jo ennen kuin työt alkoivat itselleni ajan intialaiseen päähierontaan, josta päätin tehdä ensimmäisen palkkapäivän iloni. (Kuinka mahtavaa, mulla on taas säännöllinen palkkapäivä!) Minusta maailman parasta itsensä hellimistä on hieronnassa käyminen. Ja päähieronta on erityisen hyvä stressinlaukaisija, koska pää ja niska- & hartiaseutu yleensä kirisityy heti, kun tulee vähänkään stressiä.  Sain myös purentakiskot tänä kesänä, koska puren öisin hamapaitani yhteen ja päivisinkin teen paljon asioita hampaat irvessä. Puren hampaita yhteen silloin, kun kirjoitan koneella, kun yritän olla rauhallinen kaksosten kinastellessa, kun siivoan, kun katson televisiota. Joten pään hoivaaminen, niin fyysisesti kuin henkisesti, tuntui tärkeältä.

 

Minulla oli ensimmäinen hoitoaika eilen ja tekisi mieli mennä heti ensi viikolla uudestaan. Olo on edelleenkin raukea, kävin nimittäin illalla vielä saunomassa taloyhtiömme saunassa, jotta saisin rennon olon maksimoitua. Siinä ainakin onnistuin, koska uni meinasi tulla kesken lasten nukuttamisen. Keskiviikko oli myös aivan paras ajankohta, koska se auttoi pääsemään yli työviikon puolivälin väsymyksestä. Odotan nyt jo innolla syyskuun puolta väliä, jolloin pääsen taas puoleksi tunniksi vain istumaan sekä nauttimaan. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *