Ladataan...
Trouvaille

Oon jo pidemmän aikaa ihastellut Secto Designin valaisimia, ja haaveillut meidän pienen ruokapöydän ylle Puncto 4203 mallista. Joulun jälkeen sähköpostiin oli ilmaantunut kuin tilauksesta Finnish Design Shopin 15 % alennuskoodi, joten aattelin että nyt tai ei koskaan! Valaisimia on saatavilla käsittelemättömällä koivupinnalla ja mustaksi tai valkoiseksi laminoituna, mutta joku tuossa valkoisessa versiossa on viehättänyt mua aina eniten. Valaisin on valkoinen vain ulkopuolelta, eli noista raoista kuultaa kivasti sitä puupintaa, plus että tuosta siivilöityvä valo on todella kaunis - lämmin ja kodikas. :)

Jotenkin nää on mun mielestä sellasia kivanperinteisiäjasuomalaisiamuttasiltiajattomiajamoderneja- valaisimia, ja voinkin kuvitella ton killuvan meillä katossa vuosia ja vuosia tästä eteenpäin!

Tuon taulun paikka ei oikeesti muuten oo tuossa, vaan meillä lojuu ympäri asuntoa tollasia samantyyppisiä mustavalkosia kehystettyjä julisteita. Tää tunnetaan nimellä "surullisenkuuluisa taulukollaasi-projekti", ja se on ollu kohta meneillään sellaset puoltoista vuotta, ilman että ykskään tauluista on päätynyt vielä seinälle asti... Mieluisia julisteita ei löytynytkään niin helposti kuin ekaks kuvittelin, ja osaan hankittuja julisteita oon jo kyllästynyt ja myynyt ne pois, haha. Osaan en oo löytänyt oikeen kokosia kehyksiäkään, joten ne pitäis viedä ihan kehystettäväks asti. Mikä vaiva siis, huoh! :D  Noh, tänä vuonna uus yritys... 

Ladataan...
Trouvaille

Tää vuosi lähti kyllä niin ihanan rentouttavissa tunnelmissa käyntiin, että jatkossa tällasesta vuodenalotuksesta vois tehdä melkein tavan. Käytiin toissa päivänä erään ystävän kanssa Helsinki Day Spassa, missä molemmat otettiin 90 minuutin My Facial Time-kasvohoitopaketit. Ja teki kyllä terää - miltei parin viikon ajan kestänyt joulusuklaiden ahtaminen yhdistettynä uuden vuoden juhlintoihin oli aikaansaanut sen, että peilistä on takaisin tuijotellut joku sameaihoinen tuntematon harakka, johon en nyt ainakaan hetkeen mielelläni törmäis. 

Tuon kasvohoitopaketin sisällön sai oikeastaan itse räätälöidä yhdessä kosmetologin kanssa, ja mulla siihen sisällytettiin ihon Glykopeel-kuorinta, rentouttava kasvohieronta, naamio sekä ripsien ja kulmien värjäys. Tuohon olis saanut esimerkiks myös ihon mekaanisen puhdistuksen, mutta koska jäin vielä kaupungille hoitamaan asioita, niin päätin tällä kertaa skipata kyseisen toimenpiteen. Varmaan jokainen nainen tietää, miltä kasvot näyttää mustapäiden sun muun ihon ronklailun jälkeen... 

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen sai vapaasti jäädä loikoilemaan loungeen, joka oli kyllä ihana! Tosta kuvasta puuttuu enää vaan joku nuori adonis syöttämässä mulle viinirypäleitä! :D Noh, tarjolla oli kuitenkin mm. teetä, vettä, alkoholitonta skumppaa, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä, jotka kyllä maistu oikein hyvin.  

Ihana paikka!

Eilen tulikin tartuttua sitten yhden uuden vuoden lupauksen kimppuun, ja kävin hamstraamassa Ikeasta kasan muovisia säilytyslaatikoita. Meidän häkkivarasto on niiiiiin järkyttävässä kunnossa, että sille on yksinkertasesti pakko tehdä jotakin. Tilanne on päässyt eskaloitumaan niin pahaks, että en tällä hetkellä suosittelis kyseiseen paikkaan johtavan verkko-oven avaamista yhtään kenellekään ilman asianmukaista suojautumista - tiedä mitä sieltä niskaansa saa. Siispä huominen vapaailta meneekin sen kimpussa ahertaessa! 

Hauskaa loppuviikkoa itse kullekin! :) 

Ladataan...

Pages