Astiarakkautta Sandrossa ja habitaremasennusta

Jotakin tästä mun astiafriikkeydestä kertoo jo se, että noinkin taivaallisten ruokien ympäröimänä mun keskittyminen oli lähinnä noissa värikkäissä kulhoissa ja kipoissa. (”Kato minkä värinen! Ihana! Tai toi kuvio! Huomaiskohan kukaan jos sujauttaisin laukkuun tollasen jättiläismäisen lautasen? Eh eh.”) Kyseessä oli siis kaikkien ylistämä Sandro, jonka lauantaista kasvisbrunssia olin erään ihanan ladyn kanssa ekaa kertaa testaamassa Kalliossa. Ja eipä oltu paikkaa turhaa kehuttu! 

Mutta. Nuo. Astiat. <3

sandro2.jpg

sandro.jpg

sandro3.jpg

kakut.jpg

Lauantaina tuli pyörähdettyä myös Habitare-messuilla, jonka seurauksena podin hetken habitaremasennusta. Oireina on mm. oman kodin sisustusratkaisuihin turhautumista (meillä on ihan rumaa yyy!!!1 tai vaihtoehtoisesti ”kasaan näistä meidän roinista pihaan kyllä jonkun rovion ja ostan tilalle vaan uusia kivoja juttuja!!!!1) ja oman sisustussilmän kyseenalaistamista (miks mä en vaan osaa äääääää!!!!!!1). 

varjot.jpg

sohva.jpg

Masennus haihtui kuitenkin hyvin äkkiä, kun illalla kaveri tuli kylään ja kokkailtiin vegefajitaksia. Täytteiden virkaa toimitti mausteinen soijasuikalesörsseli, romescotahna ja avial. Soijasuikaletäytteen ja romescotahnan ohjeet on suoraan Elina Innasen (tunnetaan varmaan paremmin ”chocochilinä”) kirjasta ”Vegaanin keittiössä, kun taas tuo avialin resepti on hieman muokattu versio Helsingin työväenopiston ”kasvisruokaa Intiasta”- kurssilla käyttämästämme reseptistä. Ihan hurjan hyviä kaikki! 

Ja palatakseni vielä noihin Sandron astioihin, niin ta-daaa! Messuilla pyöriessä eteen osui marokkolainen sisustusliike Dokkän, jonka pisteeltä löytyi samantyylisiä lautasia ja kulhoja. Onnenpäivä! Valikoima ei messupisteellä ymmärrettävästi ollut mitenkään kovin laaja, eli pitääkin jokin päivä marssia myymälään ihan paikan päälle tutkailemaan mitä kaikkea sieltä löytyisikään! Ihan täydellisiä tarjoiluastioita esimerkiks juurikin tällaisen meksikolaishenkisen safkan esillepanoon.

Nyt sohvannurkkaan irtokarkkiöveröimään ja leffailemaan, leppoisaa sunnuntai-iltaa teille kaikille! 🙂 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *