Heipähei vain!

Mikähän päähänpisto tääki nyt oikein on! Sanompahan vaan sen, että kyllä tää oman blogin perustaminen on tehty nykyään ihan liian helpoks, kerta meikäläinenkin samaa soppaa hyppää hämmentelemään! 😀 En oo koskaan sen kummemmin miettinyt oman blogin perustamista – päinvastoin, jos joku olis multa muutamia kuukausia sitten kysynyt ”perustaisitko oman blogin?”, vastauksena olis ollut jyrkkä ei. Miks ihmeessä? Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan. Eräänä päivänä istuskelin tuon mun rakkaan siippani kanssa mukavassa kahvilassa, ja paikka oli niin superkivasöpöjaihana, että olis tehnyt mieli kuuluttaa kaikille: ”tulkaa tänne!”. Asian tiimoilta käytiin seuraavanlainen keskustelu:

Minä: ”Pitäisköhän perustaa oma blogi? Voisin siellä kertoa just tällasista paikoista. Ja muutenki kaikesta sellasesta kivasta, tiiätkö. Kivasta ja ihanasta. Ja muutenkaan ku en koskaan muista että mitä on tapahtunu esim. viime vuonna, niin sit jäis joku sellanen muisto. Tai et voisin käyä sit aina kattomassa et mitäs sitä tulikaan tehtyä. Ku faktahan on, etten oikeestaan ikinä muista mitään. ”

Poikaystävä: ” Joo! Perusta! Saisit sit jotaki uutta puuhasteltavaaki.

Ja siinä se. Siis todella, tooodella diippiä shittiä. (Myöhemmin meidän keskutelu meni yhä syvällisemmälle tasolle, kun aloin miettiä nimeä tälle blogille. Poikaystävän ehdotukset olivat ”Mehiläisvahaa” ja ”Miss Sixty”. Eeh?)

Joten nytpä tää on perustettu. Ja nytpä tässä sitten puuhastellaan. Joten sen pidemmittä puheitta, kippis, ja tervetuloa mukaan! Katotaan mitä tästä oikein syntyy! 🙂

 

 

 

puheenaiheet hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *