Hemmottelua Helsinki Day Spassa

Tää vuosi lähti kyllä niin ihanan rentouttavissa tunnelmissa käyntiin, että jatkossa tällasesta vuodenalotuksesta vois tehdä melkein tavan. Käytiin toissa päivänä erään ystävän kanssa Helsinki Day Spassa, missä molemmat otettiin 90 minuutin My Facial Time-kasvohoitopaketit. Ja teki kyllä terää – miltei parin viikon ajan kestänyt joulusuklaiden ahtaminen yhdistettynä uuden vuoden juhlintoihin oli aikaansaanut sen, että peilistä on takaisin tuijotellut joku sameaihoinen tuntematon harakka, johon en nyt ainakaan hetkeen mielelläni törmäis. 

Tuon kasvohoitopaketin sisällön sai oikeastaan itse räätälöidä yhdessä kosmetologin kanssa, ja mulla siihen sisällytettiin ihon Glykopeel-kuorinta, rentouttava kasvohieronta, naamio sekä ripsien ja kulmien värjäys. Tuohon olis saanut esimerkiks myös ihon mekaanisen puhdistuksen, mutta koska jäin vielä kaupungille hoitamaan asioita, niin päätin tällä kertaa skipata kyseisen toimenpiteen. Varmaan jokainen nainen tietää, miltä kasvot näyttää mustapäiden sun muun ihon ronklailun jälkeen… 

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen sai vapaasti jäädä loikoilemaan loungeen, joka oli kyllä ihana! Tosta kuvasta puuttuu enää vaan joku nuori adonis syöttämässä mulle viinirypäleitä! 😀 Noh, tarjolla oli kuitenkin mm. teetä, vettä, alkoholitonta skumppaa, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä, jotka kyllä maistu oikein hyvin.  

spapieni.jpg

spa.jpg

Ihana paikka!

Eilen tulikin tartuttua sitten yhden uuden vuoden lupauksen kimppuun, ja kävin hamstraamassa Ikeasta kasan muovisia säilytyslaatikoita. Meidän häkkivarasto on niiiiiin järkyttävässä kunnossa, että sille on yksinkertasesti pakko tehdä jotakin. Tilanne on päässyt eskaloitumaan niin pahaks, että en tällä hetkellä suosittelis kyseiseen paikkaan johtavan verkko-oven avaamista yhtään kenellekään ilman asianmukaista suojautumista – tiedä mitä sieltä niskaansa saa. Siispä huominen vapaailta meneekin sen kimpussa ahertaessa! 

Hauskaa loppuviikkoa itse kullekin! 🙂 

hyvinvointi mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *