Kuka, mitä ja miksi

Koska tuo eka postaus jäi lähinnä tuollaiseksi paniikinomaiseksi pyrähdykseksi, voisin ehkä avata vähän sitä, mitä täältä saattaa ehkä ja mahdollisesti tulevaisuudessa löytyä. Heti alkuun täytynee sanoa, että tää blogi tulee lähinnä keskittymään pinnallisiin höpönlöpön-juttuihin. Haluisin että tää toimis mulle ikäänkuin sellaisena positiivisena arjen vaaleanpunaisena pikku kuplana, minne aina silloin tällöin voisin paeta pahaa maailmaa! Mun pitkäjänteisyyden tietäen, voi olla että tän blogin hautajaisia vietetään huomenna, viikon, kuukauden tai kahden päästä. Postauksia voi tulla kaks päivässä tai kaks viikossa, kerran kuussa tai seuraavan kerran vaikka jouluna – katotaan miten tästä innostun! Rakastan kauniita kuvia ja harmittaa vallan kovasti tänne huonolaatusia puhelimen kameralla räpsäistyjä amatöörimäisiä otoksia syytää, mutta ainakin toistaseks näillä on mentävä. Toivottavasti kunnon kameran hankinta tulee kuitenkin jossakin vaiheessa ajankohtaseks. 

Ruoka. Rakastan hyvää, laadukkaista raaka-aineista valmistettua ja kauniisti esille laitettua ruokaa. Tykkään kokkailla, kokeilla uusia reseptejä, säätää ja sählätä keittiössä milloin minkäkin kokeilun parissa, mutta joskus on ihana myös istua ns. ”valmiiseen pöytään”. Ollaan otettukin poikaystävän kanssa tavaks aina säännöllisin väliajoin käydä tutustumassa Helsingin ravintolatarjontaan. Suosikkeja tähän mennessä on ollut Tomi Björckin Farangin ja Gaijinin lisäksi Ragu, nam! 🙂

Kosmetiikka. Rakastan kosmetiikkaa, ja kaapit pursuilee vaikka minkälaista rasvaputiloa. Saisin kulumaan Stokkan kosmetiikkaosastolla vaikka koko päivän, vain hypistellessä ja tuoksutellessa erilaisia purkkeja ja putiloita. Hyvin harva tuote kuitenkin loppujen lopuksi päätyy mun ”luottotuotteiksí”, koska tykkään aina kokeilla ja testailla uusia juttuja.

Sisustaminen. Ostettiin poikaystävän kanssa noin reilu vuosi sitten yhteinen asunto, ja tätä asuntoa nyt sitten innolla yritänkin laittaa kivaks! 🙂 Uusista kotijutuista haaveileminen onkin ihan parasta! Viihdyn kotona mainiosti, ja musta onkin näin ”vanhemmiten” tullut kunnon kotihiiri. Railakkaan baari-illan sijaan sitä nykyään jääkin mieluummin kotiin kokkailemaan, juomaan pari viinilasillista ja köllöttelemään sohvalle Netflixin pariin.

– Kirjat. Oon jo lapsesta asti lukenut tosi paljon. Muistan kun kolmannella luokalla mun lukumato (pahvista askarreltu mato, johon sai lisätä aina yhden osan lisää kun kirja oli luettu) oli luokan pisin, ja sain siitä palkinnon. How cool is that? 😀 Opiskeluiden takia lukeminen on valitettavasti jäänyt vähemmälle, mutta yritän silti säännöllisin väliajoin kahlata jonkun mielenkiintosen kirjan läpi. 

Matkustelu. Rakastan matkustelua! Maailmassa on niin monta ihmeellistä, kaunista ja ihanaa paikkaa, ja haluisin päästä käymään niistä ihan kaikissa. Ei yhtään sen vaatimattomampi toive! 😀 

montmartre.png

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *