Life is like a circus

Vitsit miten kiva ja rentouttava viikonloppu takana! Mulla oli vapaa viikonloppu töistä eikä kerrankaan mitään sen kummempia suunnitelmia tai menoja. Yleensä sitä aina kehittelee tällasille viikonlopuille jotakin ”spesiaalia”, mutta nyt vain oltiin ja otettiin rennosti. Ensimmäistä kertaa tän sitkeen flunssan jälkeen uskaltauduin käymään BodyStepissä ja BodyAttackissa, lauantaina käytiin Antin kanssa ex-tempore treffeillä (syömässä ja leffassa) ja sunnuntaina brunssiteltiin yhdessä ystäväpariskunnan kanssa Block by Dylanissa. Sunnuntai-iltana homma meni myös siihen pisteeseen että aloin kirjoittamaan erästä esseetä, mutta päädyinkin siivoamaan kuiva-ainekaappia ja sen seurauksena tekemään ruisleipiä… Kaikkea sitä aina keksiikään yrittäessään vältellä ei-niin-kivoja-koulujuttuja. (Välihuomautus: alotin taas kirjoittamaan kyseistä esseetä, mutta päädyinkin kirjoittamaan tätä...) 

nimetön.png

Ruoasta muuten (taas) puheenollen, käytiin kaverin kans viime viikolla testaamassa ravintola Rullan lounas, ja tuo paikka oli niin kiva että pitää siitä täälläkin mainita. Oon muutamaan otteeseen kotona väsäilly noita vietnamilaisia kesärullia, ja siitä lähtien halunnu käydä kokeilemassa miltä ne ns. ”oikeaoppisesti” tehtyinä maistuu. Jos kaipaat kevyttä lounasta – ystäväni sanoin ”hyvän omantunnon lounasta” – niin suosittelen testaamaan. Vajaalla 13 eurolla sai valkkailla vitriinin rullavalikoimasta neljä rullaa, sekä valita kahden salaatin tai keiton väliltä (päädyin porkkana-fenkolikeittoon). Rullien mukana tulee myös kaks kastiketta joihin rullia dippaillaan.  

nimetön.png

Ravintola on melko pienehkö ja sijaitsee Nudge-nimisen liikkeen yhteydessä, mutta rullia saa hakea tuolta myös mukaan. Tuolla Nudgessa myydään mm. ekoystävällisiä vaatteita, asusteita, koruja, luonnonkosmetiikkaa ynnämuuta pientä ja kivaa, joita on kiva jäädä hetkeksi lounaan jälkeen hiplailemaan.

nimetön1.png

Nudgesta mukaan tarttui tuollainen kortti (älkää kysykö miks, en itsekään tiedä), mutta melkoisen paikkaansa pitävähän tuo teksti kylläkin on. 

Nyt ihan oikeasti sen esseen kimppuun, huoh. Energistä viikonalkua kaikille! 🙂  

 

suhteet oma-elama suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *