Southparkia ja Sheavoita

Käytiin tänään testaamassa kaverin kans Southparkin lounaan. Ruoka oli hyvää ja meno rennon letkeä – tänne pitää kyllä tulla joku kerta uudestaan (paikasta saa myös ”Who killed Kenny”- nimisiä cocktaileja, hih). Oli muutenkin ihana nähdä ystävää, jota en oo oikeestaan koko kesänä kerennyt näkemään. Miten sitä näin aikuisena onkin koko ajan muka niin kiire, että yhteistä aikaa kavereiden kanssa saa  kalenterista aina hakemalla hakea? Aika mälsää. 

soutpark.jpg

Joka tapauksessa, tuo tän päivänen lounastreffailu kyllä kevens mieltä – ollaan molemmat oltu vähän hämmennyksissä syksyn opiskelukuvioiden suhteen. Yliopiston sivuaineamanuenssi on ilmeisesti lähtenyt kesän aikana lätkimään, jolloin myös syksyn aikataulut on jäänyt tekemättä. Tää on vaikuttanut luonnollisestikin myös muiden kurssien suunnitteluun, tai pikemminkin suunnittelemattomuuteen. Myös muut syksyn opiskelukuviot alko selkeytymään, ja asialle päätettiinkin kohottaa malja Loisteen kattoterassilla. Ihanan helpottava tunne, kun asiat pikkuhiljaa vain loksahtelee paikoilleen! Oon tehnyt opiskelujeni suhteen melko paljon vääriä valintoja, joten nyt on aika vihdoin ja viimein opiskella just niitä asioita, mitkä mua oikeesti kiinnostaa.

Ehkäpä tärkein vinkki on kuitenkin se, että kannattaa lukea sellaisia sivuaineita, jotka oikeasti kiinnostavat. Jos et ole varma, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja mistä sivuaineista hyödyt, vastaus on: kaikista. Valitsemalla juuri ne omasta mielestä mielenkiintoisimmat aineet, päädyt todennäköisesti kiinnostavien asioiden pariin myös työelämässä. Tätä ovat toistaneet niin monet työuransa jo aloittaneet kasvatustietelijät, jotka eivät ole itsekään vielä opiskeluidensa aikana tienneet, mitä tulevat tekemään ja mitä sivuaineita olisi järkevä valita.”

Toki sitä haluaa miettiä myös tulevaisuuden työllisyys-aspektia, mutta tuo kirjoitus kyllä valoi muhun uskoa, että oikealla polulla tässä ollaan! 🙂

shea.jpg

Kotimatkalla mukaan tarttui myös hieman kosmetiikkaa. Tuo Sensain Fluid Finish- meikkivoide on kuulunut lemppareihin jo pitkään, mutta tuo sheavoi on täysin uusi tuttavuus. Kyseinen tuote lupailee mm. rauhoittaa, kosteuttaa ja suojata ihoa ilmaston ja UV- säteilyn vaikutukselta sekä ehkäistä ryppyjen muodostumista. Meikkivoiteen alla tuo on ehkä liian tuhtia käyttää, mutta katstaan onko tälle korppunaamalle tuosta hyötyä, mikäli uitan pärstäkertoimeni siinä aina ennen nukkumaanmenoa. We’ll see. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *