Joulutervehdys

Heti tähän kärkeen mitä suurimmat pahoittelumme lähes eeppisen paljastuspostauksen viivästymisestä joulukiireiden takia! Näin joulun alla meidän sinkkujen tulee olla erityisen kilttejä ja liihotella kekkereistä toiseen kertomassa ilosanomaa siitä, kuinka tämänkin joulun aion viettää sohvalla äidin, kissan ja punaviinitonkan kanssa. Samalla toki pidämme silmämme salakavalasti auki potentiaalisten joulusinkkukinkkujen suhteen, mutta tuntuu siltä, että kaikki sinkkumiehet ovat näin joulun alla kadonneet hoitamaan pukkivelvollisuuksiaan ihan joidenkin muiden kuin meidän kanssa. Hou hou ja haha! 

japani.gif

 

Lupaamme kuitenkin toimittaa kertomuksen mitä villeimmästä viikonlopustamme (elkää nyt kuitenkaan ihan liikoja odotelko!) myöhästyneenä joululahjana. Hyvää kannattaa odottaa ja sitä rataa!

Sitä ennen kuitenkin vielä jok’ikiselle pikku tonttuselle siellä ruudun toisella puolella mitä lämpöisintä, kinkku- ja suklaarikkainta, rauhallisinta, huolivapainta ja rentouttavinta joulua! Jätetään ne katkeroitumisen alkeet nyt hetkeksi syrjään ja nautitaan niistä hetkistä läheisten ja varsinkin sen kinkun (ja niin okei myös sen punaviinitonkan) kanssa! Mikäli haikeus yllättää, alla olevan giffin voi aina suurentaa ja halailla näyttöä.

 

jouluryan.gif

 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *