Sinkun P0Pkulttuuri: Leffat!

Sinkkuna katsoo usein maailmaa vähän eri vinkkelistä. Ällösöpöt romanttiset komediat saattavat aiheuttaa enemmän surua kuin hupia, vaikka yksinään niitä saisi katsoa niin paljon kuin sielu sietää. Yllättävät rakkauden tunnustukset voivat aiheuttaa kyyneleitä silmäkulmaan ja erityisesti sunnuntaisin suosittelemme pysyttelemään pelkässä jääkiekossa. Ajattelimme kuitenkin koota kasaan pientä opasta siitä, mikä voisi sykähdyttää sinkun sydäntä aivan erityisellä tavalla.

Tämän pitäisi varmasti olla sanomattakin selvää, mutta ultimaalinen sinkkuelokuva, johon vetoamme usein hankalissa tilanteissa, on He’s just not that into you. Suomennettu nokkelasti ”Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin”. Sanoma on selkeä. Jos tyyppi on oikeasti kiinnostunut sinusta, hän ottaa sinuun yhteyttä. Jos ei ota, niin älä turvaudu ajatuksiin siitä, että hän pelkää itseluottamustasi / hukkasi numerosi / erosi juuri / tiputti puhelimensa toivomuslähteeseen, johon oli juuri heittämässä kolikkoa sen toivossa, että saisi elää loppuelämän kanssasi. Millään näillä ei olisi merkitystä, jos tyyppi olisi se oikea. Tämä leffa on hyvä palauttaa omaan ja ystävien mieleen silloin, kun olette hanakasti miettimässä selitystä sille, miksei tämäkään juttu toiminut.

shit.gif

 

Toisena elokuvana suosittelisimme Holidaytä. Nyt te parahdatte ”Mitä ihmettä, sehän on niin pariskuntaelokuva kuin vain voi olla!?”. Katsopas toisesta vinkkelistä. Siinä kaksi itsenäistä naista lähtevät etsimään elämäänsä muutosta. Okei, molemmat pakenevat parisuhteita, mutta unohdetaan se hetkeksi. Elokuvan suurin sanoma on se, että älä istu syrjässä vaan ole oman elämäsi päähenkilö. Joka päivä ja aina. Ja sitten voi olla, että elämä heittää eteesi Jude Lawn. Ei hullumpaa.

judelawdepression.gif

 

Ja tietysti, kylmänä talvipäivänä, mikään ei lämmitä niin kuin Ryan Gosling. Erityisesti Crazy, stupid, love lämmittää sydäntä, jos kaipaa vähän lässyttelyä (VATSALIHAKSET) taikka Drive, jos mieli on vailla kovuutta ja raakuutta. Tai entäs Notebook? Näiden Ryan-leffojen äärellä ystävän seura on suositeltavaa, koska kuolaus on aina kivempaa yhdessä ja jos kaikki romantiikka olisikin liikaa, voitte aina yhteisellä päätöksellä vaihtaa Salkkareihin.

giphy.gif

 

 

 

 

kulttuuri suosittelen leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *