Tinder so far

On ehkä aika valottaa hieman tähän astista Tinder-kokemustamme. Hyvä yleisö, seuraa tilastoja.

 

chatting-online.gif

Thelma

Tinder-pareja: 82

Keskustelun aloituksia: 21, joista 8 on jatkunut alkua pidemmälle.

Keskusteluista / pareista muodostunut yöllä ja hiukan humalassa: iso osa.

Paras paikka tinderöidä: Bussissa matkalla töihin ja kotona laskuhumalassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Tinder-treffejä: 2, joista molemmat saman tyypin kanssa.

Lisäavautumista:

Kävin tosiaan treffeillä sen tyypin kanssa, josta intoilin viimeksi, vielä toisenkin kerran. Edelleen oli hauskaa ja juttu luisti helposti. Tyyppi oli kuitenkin maailman huonoin viestittelijä ja sain vähän sellaista vibaa, että kiirettä riittää. Pohdin kuitenkin asiaa kauan ja tulin siihen tulokseen, että mikäli tyyppiä oikeasti kiinnostaisi, niin hän järjestäisi aikaa viestin kirjoittamiseen. Ajatukseni alkoivat taipumaan sinne he’s just not that into you osastolle. Päätin tänään tarttua härkää sarvista ja laitoin selkeän viestin, jossa kerroin, että tyyppi on kyllä kiva, mutta olen hiukan sekaisin hänen ajatuksistaan. Hän vastasi, että olen tosi mahtava tyyppi, jonka kanssa on rentoa hengailla ja jutella ja helppo olla, mutta ei ehkä romanttisessa mielessä. Jossain ajatushäiriössä lupasin sitten olla hänen kaverinsa, koska hänen mukaansa kavereita ei koskaan ole liikaa. En varsinaisesti liittynyt Tinderiin saadakseni lisää frendejä, mutta katellaan nyt. Saa nähdä, onko sillä muka aikaa sillekään ja toisekseen, haluanko mä oikeasti tätä. Louise muistutti, etten saa huijata itteeni tunteiden kanssa ja koitan pitää sen mielessä. Kostotoimenpiteenä tinderöin oikeen ahkerasti tänään ja sain 7 uutta paria. Laitoin 4 viestiä. Yksikään ei ole vielä vastannut, mutta en vielä heitä kirvestä kaivoon. Nyt pistän itseni peliin täysillä, niin kuin silloin uuden vuoden aikoihin lupailtiin.

Louise

Tinder-pareja: 72

Keskustelun aloituksia: 21, joista 13 on jatkunut alkua pidemmälle.

Keskusteluista / pareista muodostunut yöllä ja hiukan humalassa: suurin osa.

Paras paikka tinderöidä: Töissä ja eh-dot-to-mas-ti kaikki sunnuntaipäivät.

Tinder-treffejä: yhdet, toiset tulossa eri tyypin kanssa.

Lisäavautumista:

Löysin Tinderistä viikko sitten miespuolisen minän, joka jopa ymmärsi lähes fanaattista suhtautumistani miesten kenkiin. Se oli hänestä ”siisti juttu!” ja siitä lähtien aloin jo suunnitella häitä. Toki pidin yyberkhuulin asenteen viesteissä ja hän itse ehdotti, josko näkisimme. Kävimme olusilla ja juttua ja naurua riitti.  Tämän jälkeen tyyppi lähestyi päivittäin kivoilla viesteillä ja mun ehdotuksesta sovittiin seuraava näkeminen viikonlopulle. Kun seuraavan kohtaamisen päivä koitti, laitoin hälle jälleen kasuaalin viestin, jossa kyselin kuulumisia ja sitä, että monelta mahdettaisiin nähdä. Ei vastausta. Kun olin koko päivän v*ttuuntunut kotona odottaen hänen mahdollista vastaustaan, vedin omat johtopäätökseni asiasta, sillä hän kuitenkin oli useamman kerran tässä välissä käynyt luonnollisesti Tinderissä. Kyse ei siis voinut olla esim. kännykän hukkumisesta tai siitä, ettei idari olisi nähnyt viestiäni. Tuhlattuani koko päivän tähän turhuuteen laitoin hälle vielä viestin, että käsitinkö jotain väärin ja miten arvostan suoraa puhetta, mutta ei vastausta! Instagrammiin (jota hän ei tiennyt meikän löytäneen, hah!) oli tällä välin lisännyt videon rattoisasta illanvietostaan. Huoh, huoh ja vielä kerran huoh. Missä on alkeelliset käytöstavat? Missä on toisen ajan kunnioittaminen? BLAAAAAAAAAAAAH. Perjantaina hotsit deitsit aivan toisen tyypin kanssa, mutta en pistä kaikkia munia tietenkään samaan koriin.

Emme myöskään aio lannistua tästä, vaan noudatamme Phil Dunphyn elämänfilosofiaa. Uusia Tinder-pareja kohti pelottomasti ja riemulla!

phill.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *