Mietelmiä

Tervehdys blogimaailma!

Täällä ollaan tukka putkella! Sehän tarkoittaa sitä, että kun talossa on kaksi teiniä, vauva ja taapero sekä kaksi koiraa ja yksi kani,riittää puuhaa auringonnoususta aina pitkälle auringonlaskun jälkeenkin.(Kyllä täällä asustaa myös lasten isä,mutta hänen perässään ei onneksi tarvitse juosta…)

Ajatus bloggaamisesta syntyi jo keväällä, kun odotin viimeisilläni nuorimmaistamme.Silloin kuitenkaan en ennättänyt tätä tekemään.Ajatus blogista ei jättänyt rauhaan ja tässä sitä nyt ollaan!

Blogipostauksia tulee olemaan varmaan eniten ihan lapsiperhe-arjesta.Jonkinlaista remonttia, isompaa tai pienempää on usein tekeillä vanhassa rintamamiestalossa.Toisinaan voi iskeä sisustuskärpänen.Useimmin kyllä keskityn pitämään vaan seiniä pystyssä!

Lastenvaatteet on asia jolloin sydän jättää yhden lyönnin väliin tai hypähtää lisäkierroksille.Vaatteilla on väliä.Jonkinverran ompelen myös itse,vaatteita ja mitä milloinkin.Kaikenlainen käsillä tekeminen on lähellä sydäntä ja tekisin enemmän jos vain suinkin olisi aikaa eikä aina tarvitsisi odottaa pikku tunneille ” omaa aikaa”.

Tärkeintä elämässä kuitenkin on lapset ja perhe.

Haaveilen kirjan kirjoittamisesta,lammastilan laittamisesta,oman päiväkodin perustamisesta ja uudesta ompelukoneesta !

Pitemmittä puheitta, tervetuloa mukaan menoon tukka putkella!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *