Juhlapaikkaa metsästän…

Ensin hieman meistä: olemme olleet yhdessä jo useamman vuoden ajan. Naimisiinmenosta olimme keskustelleet jonkin verran jo ennen kihloihin menoa, mutta mitään konkreettisia suunnitelmia meillä ei ollut asian suhteen aikaisemmin. Mieheni kosi minua loppuvuodesta ja tämä tilaisuus oli kaikin puolin meidän näköinen – kotona kaikessa rauhassa hieman hassutellen.  
Kosinnan jälkeen rupesimme ensin vähän tunnustellen selvittelemään, voisiko seuraavalle kesälle löytyä vielä vapaata hääpaikkaa. Paikan osalta meillä ei kummallakaan ollut mitään ehdotonta ajatusta siitä, että paikan pitäisi olla jokin tietty. Tärkeintä juhlissa meille tulee varmasti olemaan tunnelma ja se, että kaikki tärkeät ihmiset pääsevät kanssamme juhlimaan. Toki sijainniksi valitsimme kotikaupunkimme lähialueet, emme harkinneet muita kaupunkeja. 

Molemmilla oli ajatus kesähäistä, mutta päivällä ei ollut meille niin väliä, vaan lähinnä toivoimme, että juhlapaikkoja olisi vielä vapaana. Koska teemme arkipäivät töitä, kyselyt suoritimme pääosin sähköisin lomakkein tai sähköpostilla. Ensinnäkin voin todeta, että kaikki juhlapaikat eivät vastanneet meille ollenkaan, mikä oli hienoinen pettymys, varsinkin kun itse työskentelen asiakaspalvelualalla. Parista saimme vastauksen, että paikka oli jo kesän osalta buukattu täyteen ja muutamassa oli vielä tilaa parille kesäviikonlopulle. Näistä meille sopivaksi juhlapaikaksi valikoitui sellainen, jossa ei ollut omaa ravintolaa/pitopalvelua ja myös omat alkoholijuomat sai viedä itse. Meille tuntui tärkeälle, että juhlavieraiden ei tarvitsisi kustantaa juomia, mutta taas alkoholituotteet olisivat nostaneet budjettia huomattavasti, jos olisimme valinneet A-oikeudellisen paikan ja olisimme ostaneet vieraille ns. drinkkilippuja tms. Jokainen saa toki miettiä itselleen sopivan toimintamallin, mutta tämä oli meille sopiva ratkaisu. 
 
Tätä juhlapaikkaa pääsimme katsomaan melkein heti yhteydenottomme jälkeen, siitäkin pisteet paikan pitäjälle. Vaikka olimme molemmat käyneet paikassa aiemmin vieraana, oli mukava, että tutustuminen järjestyi helposti ja saimme vielä vahvistuksen omille mielikuvillemme. Paikasta tuli hyvä fiilis ja oli helppo nähdä jo mielessä kuvia siitä, millaiselta häämme näyttäisivät. Paikka sijaitsee kaupungin kupeessa, mutta on tyyliltään hieman maalaisromanttinen. Punainen päärakennus ja vanha navetta. Pienillä koristeluilla saamme siitä varmasti juuri meidän näköisemme juhlapaikan. Toivottavasti siis nämä mielikuvat todella heräävät eloon ensi kesänä! 
 
Palailen koristeasioihin myöhemmin, mutta, jos sinulla on hyviä ideoita tai haluat kertoa omista juhlapaikkakokemuksistasi tai sinulle tärkeistä näkökulmista paikkaan liittyen, kommentoi, niin jatketaan keskustelua siellä 🙂 
 
-EmiliaH

suhteet parisuhde rakkaus tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *