Ich bin ein Berliner!

Kyllä vain – seuraavat kaksi viikkoa Berliinissä!

Ensimmäinen lähtö tapahtui hieman vaivihkaa. Nimittäin, en lähtenytkään yksin! Lähdimme eilen koko Ruisrockin toimiston kanssa yllätysretkelle Berliiniin Lollapalooza-festivaalille. Muutama meistä tiesi kohteesta, minä mukaan lukien, mutta muiden ohjeistus oli varata kalenterista seuraavat neljä päivää ja pakata mukaan voimassa oleva passi. Tuntui mahdottomalta puhua omista suunnitelmista tämän viikonlopun jälkeen ilman että paljastaisi koko yllätyksen! Oikeita arvauksiakin kuulimme, mutta pitkälti kaikki saimme yllätettyä.

Lolla_Logo_Stacked_white.jpg
Saavuimme illalla Berliiniin, erinomaisen iltapäivän huijauksen jälkeen, hahaa! Päivä alkoi Makasiiniterminaalista ja kaikki vakuuttuivat että suuntaamme Tallinnaan. Yllätysretki ei tietenkään voi paljastua noin helposti, vaan söimme ensin rauhassa lounaan Pastiksessa. Viinilasin ja kolmen ruokalajin äärellä kaikki taisivat rentoutua, ehkä vähän jo unohdimme että olemme matkalla jonnekin.

Pastiksesta Kovasen kyytiin ja pidimme jännitystä yllä koko matkan lentokentälle. Ehkä kääntyisimme Korsoon muistelemaan Ankkarockia, ehkä Turkuun kohti Ruissaloa tai Flamingoon! Terminaalin ovella ei voinut enää huijata, lentoliput käteen jokaiselle lähtijälle ja kohti turvatarkastusta.

Lollapalooza alkaa tänään, ensimmäistä kertaa koskaan Euroopassa. Festarihan on alunperin järjestetty kiertueena Jane´s Addiction -bändin jäähyväisiä varten 1990-luvulla Yhdysvalloissa ja vasta vuonna 2005 vakiinnuttanut paikkansa Chicagoon. Nykyisin Chilessä, Brasiliassa ja Argentiinassakin järjestetään vuosittain Lollapalooza.

https://www.youtube.com/embed/0lIRWkogV1A” frameborder=”0″ height=”315″ width=”560″>

Berliinin festivaali järjestetään Tempelhofin lentokentällä, josta olen kyllä aika innoissani! Itselleni tämä on ensimmäinen festivaali Tempelhofissa, aiemmin olen vain istunut kesäpiknikillä vanhan lentokentän kiitoradan vieressä. Esiintyjälistauskin vaikuttaa lupaavalta: Muse, Macklemore & Ryan Lewis, Bastille, Sam Smith, Belle & Sebastian, Tame Impala, Hot Chip…

Edessä elämäni pisin karonkka. Olen aika varma, että tästä myös tulee ikimuistoisin karonkka! Neljä päivää, parhaat tyypit ja ihana Berliini.

Mutta, kerron myöhemmin lisää Lollapaloozasta! Historiasta, maailmanvalloituksesta sekä ekasta Berliinin festarista. Nyt aamupalan kautta kaupungille ja festarille. Illalla ajattelin tanssia Hot Chipin tahtiin:

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *