Tuottaja-Anttilan musiikkivinkit

Näyttökuva 2015-12-28 kello 20.52.40.png

Ajatelkaa tätä vaikka myöhäisenä joululahjana: Tuottaja-Anttilan soittolista

Kymmenen tuntia erinomaista musiikkia Spotifyn soittolistana. Jos klikkaat seuraa-nappia, niin kuulet myös päivitykset soittolistaan matkan varrelta.

Soittolistan ”salaisuus” on yhdistää uusia hittejä ja klassikoita, mutta vain hyvää musiikkia (100 % subjektiivinen näkemys). Toiset kappaleet saavat kenet tahansa välittömästi tanssimaan, toiset vievät ajatukset mukanansa. Mukana on täydellisiä unikappaleita, mutta erinomaisia biisejä myös väsyneitä aamuja piristämään.

Näyttökuva 2015-12-28 kello 20.51.36.png

Löydät jatkossa soittolistasta kaikki kappaleet, jotka kulkevat blogin teksteissä mukana. Parhaat festarilöydöt ja ne kivat uudet kappaleet, joihin ihastun kahviloissa.

Kaikki listan kappaleet ovat soineet tällä matkalla. Berliinin kaduilla kuuntelin ainoastaan The War on Drugsia ja Leipzigissä Ryan Adamsin versiota Taylor Swiftin hittialbumista. Kun kirjoitin inspiraatiokirjeitä Thaimaassa, kuuntelin lukioaikojen suosikkiani Tiger Louta. Scandinavian Music Group on sisältynyt soittolistoihini yli kymmenen vuotta, eikä sitä tule kuunneltua koskaan liikaa. Paljon suomalaisia artisteja, joiden rinnalla kaikki parhaat islantilaiset bändit.

Laita lista soimaan täältä. Anna uusille kappaleille mahdollisuus ja tee musiikkilöytöjä!

Näyttökuva 2015-12-28 kello 20.52.15.png

//

Kirjoituksen kuvat ovat Spotifyn Year In Music -sivustolta. Kuuntelen lähes kaiken musiikkini Spotifystä, joten tilastojen ystävänä innostun aina tästä vuosikoosteesta. Tämän vuoden kooste kertoo millä kappaleella aloitit vuoden, mitä kuuntelit eri vuodenaikoina ja tietenkin aiemmilta vuosilta tutut soitetuimmat kappaleet, levyt ja artistit. Numeroita musiikista, suosittelen!

Tiesittehän te jo, että Major Lazerin kappale Lean On, jonka MØ laulaa, on yksinkertaisesti vuoden paras kappale? Olen itse vakuuttunut siitä viimeistään sinä yhtenä päivänä kun kuuntelin sen vaatimattomasti 40 kertaa. Hahaaa! Nähdään siis Ruisrockissa heinäkuussa Major Lazerin keikalla ihmiset!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *