Aloitus

Blogin aloittaminen on ollu mielessä pitkään ja jokin aika sitten aloitin, mutta se ei siitä pitkälle edennyt. Otetaan siis uusi yritys ja katsotaan miten tää lähtee nyt käyntiin.

Tarkoituksena on siis kirjoittaa matkaa lapsettomuudesta, hoidoista ja kaikesta muusta sen tuomasta henkisestä ja fyysisestä puolesta. Toivottavasti joskus pääsen kirjoittamaan myös raskaudesta  ja lapsen syntymästä.  Tuntuu että kirjoittaminen vois olla myös hyvä terapiakeino itselle, saa purkaa niitä ajatuksia mitä päässä pyörii, sanoja säästelemättä. Tällä hetkellä oon ollut aika yksin asian kanssa, piän asioita oman pään sisällä ja en juurikaan salli ees miettiä niitä, pelkään sitä totaalista romahtamista etten jaksaisi enää sängystä nousta ylös.

Meidän matka on kestänyt kohta jo kolme vuotta ja silti vielä vaan yritetään uudestaan ja uudestaan. Ollaan siis julkisella puolella tekemässä tällä hetkellä ivf-hoitoja, nyt on jo kolmas hoitokierros menossa, mikä tulee myös olemaan meidän viimeinen julkisella puolella. Tuntuu pelottavalta miettiä jos tästäkään ei onnistumisia tule, niin mitä sen jälkeen tapahtuu. Ollaanko valmiita siirtymään yksityiselle ja maksamaan siitä kaikesta itsemme kipeiksi, vaikka varmuutta onnistumisesta ja toivotusta lopputuloksesta ei ole. Miettiikö sitten jo adoptiota tai sijaisvanhemmuutta, vai haluaako pitää monen vuoden tauon tuosta kaikesta. Jos nyt käy niin ettei biologista lasta tulla saamaan, niin toki se asia pitää surra ja käsitellä loppuun, ennenkuin siirtyy muihin vaihtoehtoihin.

Pitää myöhemmin kirjoittaa, mistä meidän lapsettomuus johtuu ja paneutua vähän enemmän jo käytyihin hoitoihin ja tuleviin myös.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *