Helppoa arkiruokaa: Kasviscannellonit
Nyt tulee niin helppo ohje, ettei oo edes todellista!
Tarvitset:1 prk go green mediterranean salsaa1 prk go green kidneypapuja1 tölkki mutti tomaattimurskaa2 dl ruokakermaasuolaa oman maun mukaannippu persiljaaCannelloneja ( myllyn paras )juustoraastetta Miten?- lämmitä uuni 225 asteeseen- kaada puolet tomaattimurskasta pannulle ( pannu mieluusti miedolla lämmöllä )- lisää joukkoon salsa, kidneyspavut sekä puolet persiljasta- mausta suolalla- anna hautua edelleen miedolla lämmöllä n.15 minuuttia- voitele uunivuoka ja ala täyttämään cannelloneja- asettele cannellonit riviin vuokaan, kaada päälle loput tomaattimurskasta, ruokakerma ja juustoraaste- laita vuoka uuniin ja paista siellä 30 minuuttia- lisää valmiin vuoan päälle loput persiljasta
Morjestaa! Kuiva-ainekaapissa on notkunut jo pienen ikuisuuden pieni paketillinen cannelloneja. Siis niinkin pieni määrä kuin reilu 10kpl. Siinä kun tovin mietin mitä kummaa teen meille lounaaksi, keksin yhdistää kaikki raaka-aineet mitä meidän kaapista löytyi ja muodostin niistä äärimmäisen helpon sapuskan! Mutta, koska cannelloneja oli niin naurettavan pieni määrä, ei tästä kovin montaa annosta tullut – mutta, saatiin sentään jotain murkinaa pojan kanssa rinnan alle ja jäi tästä pieni siivu miehellekin. Joten, jos haluatte tehdä hivenen suuremman satsin, tuplatkaa raaka-aineiden määrä! Ja huomautuksena, että tuo Go Greenin Salsa Mediterranean on jo valmiiksi aika suolaista/mausteista, joten olkaa suolan kanssa varovaisia. Välttämättä se ei vaadi sitä yhtään, mutta tunnustelkaa makunystyröitänne.
Meillä on muuten aina kuiva-ainekaapissa punaisia ja vihreitä linssejä, tomaattimurskaa, kidneypapuja, kikherneitä tai jotain muuta Go Greenin juttuja. Pelkästään jo näistä saa loihdittua jotain syötävää. Jääkaapista löytyy aina porkkanoita, sipulia, valkosipulia, kananmunia, ruokakermaa, voita ja perunaa.
Sekä suklaata. Eiku….
Mitä teidän kaapeissanne täytyy aina olla?