Ihanan rouskuva salaatti

20160403_7.jpg ihanan rouskuva salaatti

 

– puolikas varhaiskaali- kolme porkkanaa- puolikas sipuli- fetaa- 4 dl ( raakaa ) farfalle pastaa

 

– keitä pasta al denteksi

– suikaloi varhaiskaali, porkkanat ja sipuli ohueksi suikaleeksi

– murusta sekaan feta tai leikkaa siitä kuutioita, miten vain haluat

– kun pasta on al dente, valuta vesi pois ja huuhdo kylmän veden alla

 kastike pastalle – purkki creme bonjour valkosipuli & yrtti sekoitusta- 3 viipaletta hyvää savustettua kinkkua

 

– kuutioi kinkku pieneksi kuutioksi

– lisää kinkkukuutioiden sekaan valutetut pastat ja creme bonjour

– sekoita hyvin

– lopuksi laita tarjoiluvadille sekoitus kaalista, porkkanoista, sipulista ja fetajuustosta. Lisää päälle vielä pastat ja sekoita kaikki ainekset kevyesti sekaisin

– päälle herneenversoja ( tai pähkinöitä ja erilaisia siemeniä jos löytyy…. )

Tässä pieni resepti meidän viikonloppuisesta todella hyvästä salaatista! Täällä meillä päin on grillikausi jo avattu naapureiden toimesta, mutta me olemme malttaneet mielemme ja odottelemme vielä lämpimämpiä kelejä. Tämän salaatin söimme vaalean leivän kanssa, mutta se maistuisi hyvältä aivan varmasti myös grillimakkaran kaverina. Sitä kevään ensimmäistä grillimakkaraa odotellessa. :)

koti ruoka-ja-juoma