Lauantaiherkkuja

img_6010.jpg

img_6012.jpg

img_6017.jpg

Joulukuu, mikä täydellinen tekosyy tavata kavereita ja syödä hyvää ruokaa! Ihanat ystävät tulivat kylään ja toivat tuparilahjaksi etanapannut jotka pääsivät heti koekäyttöön. Teimme myös mahtavan leipälöydön, nimittäin Rainbown esipaistettu maalaispatonki, sopi täydellisesti etanoiden kanssa.

Jälkkärinä meillä oli näin arkisesti sanottuna kermavaahtoa hillon kera, vähän fiinimmin sanottuna blancmange. Taitaa olla yksi maailman helpoimmista jälkiruuista tehdä. Tätä herkkua varten tarvitset:

Blancmange
1 prk Flora vispiä
1 prk Flora Vanillaa
3 liivatelehtä

tilkka sitruunamehua
erilaisia hilloja

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen ja sekoita tilkkaan kiehuvaa vettä. Vatkaa Flora vispi ja vanilla vaahdoksi ja sekoita joukkoon hieman sitruunamehua. Sekoita joukkoon myös liivateseos ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Laita seos suoraan tarjoilukulhoon ja aseta jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi. Tarjoile erilaisten hillojen kanssa.

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.