Vatkattu punaherukkavispipuuro

Nyt, kun marjasato on parhaimmillan kannattaa vaikka välipalaksi keittää vispipuuroa. Väri on hieno ja maku mainioin. Tähän väriin ihastuneena maalautan rintsikan tällä sävyllä, syötävän hyvä väri!

Ohje puuroon:

1,4L vettä

4dl puhdistettuja marjoja sekä sokeria n.1,5-2dl

Keitä niin, että marjat menevät rikki, kuoria ei siivilöidä pois vaan jäävät hyväksi kuidunlähteeksi itse puuroon.

2,5dl mannasuurimoita

Vatkaa mannasuurimot sekaan ja keitä n. 5 minuuttia. Anna jäähtyä ja vatkaa kuohkeaksi. Lisää sokeria, jos tarve vaatii.

Ei kun syömään!

 

kattila.jpg

vispipuuro.jpg

 

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma diy