Ladataan...

Tässä on nyt kohta ollut kaks viikkoa paussia bloggailusta. Ei sillä, että olisi ollut paussia salista, mutta kun salilla käyminen on ollut niin hanurista, ettei mikään ole oikein kiinnostanut. Enköhän mä vielä tee jonkun koontipostauksen noistakin, mutta sen aika tulee sitten, joku päivä, tai ehkä myöhemmin tänään :D Saapi nähdä. Tällä hetkellä kiinnostaa ainoastaan noin niinkuin esimerkiksi:

Kuva.

Ladataan...

Ladataan...

Se on kyllä valtavan hieno systeemi, että ensin menet töihin viininmaisteluun ja sieltä sitten porhallat salille. Onneksi töistä sai rakennettua sellaisen mukavan protskupitoisen salaatin, niin ei tarvinnut mitään kökköruokia etsiä jostain siwasta. Tämän päivän sali oli seuraavanlainen:

 • penkki 47.5kg 1*1, 1*2, 3*3
 • leuat 1*3.5
 • askelkyykky pysäytyksellä 37.5kg 4*5
 • leveä syväkyykky alhaalla pysyen hackissa, kelkan painolla 2*15
 • yhden jalan prässi vuorojaloin 10kg lisäpaino 1*15, 1*12
 • voimapyörä 2*10

Oli kyllä raskasta, kaikkinensa. Toi penkki oli kyllä yllätys, koska sepä ei ollutkaan raskas, vaikka painoa oli enemmän kuin olen koskaan nostanut penkistä. Kyllähän siinä puuskuttaa sai, mutta nousi kuitenkin. Leuat oli sitten vähän haastavampi kun ne teki suoraan penkin jälkeen. Ja siihen se muka keveys sitten loppuikin. Askelkyykyt: tappo ja murha. Hack: eniten paskia mitä voi ihminen keksiä!! Siellä alhaalla sitte nyit ylös alas ja JOKA PAIKKAAN sattuu. Ainakin se tuntui ahterissa, missä toki siis pitikin. Toi prässi on kyllä mun ikuinen vihollinen ja sitä kun siinä sitte hinkutat yhdellä jalalla nolo kympin paino siellä lisänä, niin on kyllä sellainen voittajaolo ettei koskaan. Voimapyörästä on sanottava, että se on kyllä kehittynyt, keskivartalon lihaksissa on selvästi poweria vaikkei se ulospäin näykään. Ihan hyvä sali, nyt vaan väsyttää ja bataattimuusia saa vasta puolen tunnin päästä.

 

Joo, tolleen mäki aina aloitan aamuni........
I wish...
Kuva.

Ladataan...

Tällä viikolla jäi keskiviikon sali välistä kun lähdin pariksi päiväksi äidin luokse Turkuun. Keskiviikkoaamuna kuitenkin revin aamuleuat ennen junalle siirtymistä. Kolme meni aivan passelisti ja se tuo kyllä joka kerta onnistumisen tunteen. Muutoin noi kaksi lepopäivää liikunnasta tekivät kyllä äärettömän hyvää. Varsinkin, kun torstaina bussista noustessani mun jalat olivat vetäneet siinä vartin matkan aikana itsensä aivan jökkiin. Kävelin siellä metsätietä kuin olis ollut tavaraa housuissa, eli taisi tuo maanantain sali olla melkoisen raskas reisille... Perjantaina lähdin Turusta aamujunalla, kävin kotona syömässä aamiaisen ja siitä suoraan lähdimme sitten salille. Perjantain sali sisälsi seuraavaa:

 • penkki 45kg 1*1, 1*2, 3*3
 • penkki pysäytyksellä 30kg 2*8
 • leuat 1*3
 • sumomave 75kg 4*6
 • mave suorin jaloin 50kg 2*12

Tuo 75 kilon sumomave oli kyllä sellainen puserrus taas, etten oikeasti tiedä miten mä en oo vieläkään rikkonut mun selkää. Ei siis siksi, että tekniikassa olisi jotain puutteita, vaan ihan siksi, että kun 75 kiloa on ihan sikanapaljon painoa. Eli kyllä kelpaa hymyillä vaikka mavepäivän jälkeen olenkin aina ihan kuollut. Penkistä mies vaan sanoi, että ens viikolla pistetään sitten jo 47.5kg ja 1*1, 1*2 ja 2*3. Ihan heti vaan. Oletuksena kun oli, että jatketaan 45 kilolla vielä ensi viikko ja enemmän vaan toistoja. No, eipä tässä mitään, lähenee yllättävän nopeasti taas se 60 kiloa minkä nostolla saan ne mun maiharit ;)

Salin perään treenaan aina käsilläseisontoja ja väännän itseäni siltaan. On kyllä jännä huomata miten paljon tasapainoisemmaksi saa ton kässärinkin, kun vaan pari kertaa salin perään itsensä sinne nostaa. Perjantaina varsinkin oli pari hetkeä kun en tarvinnut seinää ollenkaan, edes ylösmenossa taikka tasapainon saamiseksi. Voin kertoa, että fiilis oli melkoisen super.

Ei kai tässä muuta kuin uutta treeniviikkoa kohden vain rohkeasti. Ei tää niin kamalaa ole vaikka mä oon edelleenkin sitä mieltä, että salilla käynti on enemmän tyhmää kuin kivaa :D

Siitä vähän tavoitetta kässäreihinkin ;)
Kuva.

Pages