Ladataan...
Tyylitaiturit

Tanskalaiset ovat tunnettuja tyylikkyydestään. Todellinen tyylitaituri tuntee myös poseeraamisen salat. Nämä Den Blå Planet -akvariumissa vierailleet puhtoiset tanskalaistytöt heittäytyivät lattialle ilman epäilyksen häivääkään kun joku huomautti, että siitä tulisi kiva kuva.

Mikä on suurin uhraus, jonka sinä olet selfien eteen tehnyt?

Sukka

Ladataan...
Tyylitaiturit


Kuten lifestyle-bloggareilla yleensä, minunkin arkeni on pullollaan säkenöiviä hetkiä. Mahtavinta niissä on se, että ne ikuistetaan kuviksi, joita kelpaa esitellä.

Viittasin aiemmassa postauksessani katalogilapsiin, ja siellähän he taas ovat! Äidistä nyt puhumattakaan.

Idyllin kruunaa kädessäni oleva sidutölkki, joka ei tietenkään ole mitään Golden cap -massaa vaan kuivaa irlantilaista.

Villa

Ladataan...
Tyylitaiturit

Välineurheilu on nyt in, kuulutti Trendi-lehti äskettäin. En voisi olla enempää samaa mieltä, ja tuon otsikon inspiroimana päätinkin jatkaa urheiluvarusteideni esittelyä.

Vaikka jotkut yrittävät väittää, ettei merkillä ole väliä, niin kyllä mielestäni tietyt merkit ovat tae laadusta. That’s how it is. Paljon urkkaavan kannattaa myös uusia vermeistöään säännöllisesti. Itselläni on tapana esimerkiksi hankkia uudet juoksukengät tasaisella noin kahdeksan vuoden syklillä.

Kuten noista lenkkareista näkee - ja kuten blogiamme pidempään seuranneet hyvin tietävät - kumarran urheiluvarusteita valitessani usein tiettyä merkkiä päin.

Poikkeuksena pirrasta ovat ainoastaan kuvassa näkyvät tuularit, jotka ovat äitini tekemä löytö Sittarin poikien osastolta. En haluaisi kehuskella, mutta yläreunassa pilkottava turkoosi vetoketju matchaa aivan täydellisesti veneilytakkini kanssa.

Mitä urheilumerkkiä sinä suosit?

Villa

Pages