Pienin askelin

Heips!

 

Ja hyvää uutta vuotta kaikille! Oma vuoteni vaihtui hyvinkin rauhallisissa merkeissä kotisohvalla koira kainalossa ja glögimuki kädessä. Kuten tapana on, on vuoden vaihteessa päätöksien ja lupauksien teko ajankohtaista. Omani ei ole lupaus eikä päätös, vaan ennemminkin uuden alku, nimittäin ihka ensimmäisen blogini! Vuosia sitten teininä, kun blogit vasta löivät läpi sosiaalisen median maailmassa, haaveilin yhteisestä blogista parhaan ystäväni kanssa (yksin blogin perustaminen tuntui niin kamalan pelottavalta..) Onneksi paras ystäväni ei lähtenyt tähän hetkelliseen innostukseeni mukaan, sillä sisältö olisi ollut kaikkea muuta kuin julkaisukelpoista. Itsensä ilmaiseminen kuitenkin on kytenyt sisälläni jo monet vuodet, enkä ole päässyt eroon halusta toteuttaa itseäni näin blogimuodossa. Tämän vuoksi vuosi 2019, joka on muutenkin minulle itselleni muutoksien vuosi, tulee olemaan se, jolloin toteutan tämän pitkäaikaisen teinihaaveeni!

Täällä kirjotteleekin 22-vuotias nuori naisen alku, jonka synnyinseudut sijoittuvat Espooseen, mutta joka on opintojen myötä sittemmin turkulaistunut (murre onneksi ei ole tarttunut). Opiskelen Turun yliopistossa erityispedagogiikkaa, ja tarkoituksena olisikin valmistua muutaman vuoden päästä erityisopettajaksi. Koska opiskelijan elämä on ajoittain hyivnkin hektistä ja kuormittavaa, ovat paikalleen pysähtymisen taito ja rentoutuminen olleet asioita, jotka on pitänyt ihan kantapään kautta opetella.

Idea perustaa blogi lähti oikeastaan tällä kertaa ihan vahingossa, sillä olen jo muutaman vuoden ajan ollut oikein innostunut neuloja. Olen aina pitänyt käsitöistä ja se onkin yksi niistä kouluaineista, joissa olen hyvällä omalla tunnolla kyennyt sanomaan olevani hyvä. Käsityöt – etenkin neulonta – ovat olleet minulle toiminnallista terapiaa ja hetkeen pysähtymistä. Silmän sekä käden koordinaatio ja toistuvat liikkeet luovat turvallisen tilanteen käydä läpi omia ajatuksia. Lisäksi, uusien kuvioiden, kirjontatyylien tai ideoiden kokeilu ja toteuttaminen tuntuu ihan mielettömältä!Tämä blogi onkin minun väyläni jakaa omia projektejani, käsitöitäni ja samalla pitää mieluisaa päiväkirjaa!

 

-Ellu

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *