15 vuotta Carrien tyyliin

Carrie Pariisissa sarjan päätösjaksoissa. Kuva: Pinterest

Carrie Voguen kuvauksissa Sex and the City -elokuvassa. Kuva: Pinterest

Carrie ja lyhyet hiukset 4. tuotantokaudella. Kuva: Pinterest

Carrie lempipuuhissaan. Kuva: Pinterest

Carrie kierrätetyssä Diorissa Sex and the City 2 -elokuvassa. Kuva: Pinterest

Carrie legendaarisessa tutussa. Kuva: Pinterest

Eilen starttasi Subilla The Carrie Diaries, mutta tänään tuli kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun alkuperäinen Carrie Bradshaw teki ensiesiintymisensä televisioruuduilla. Vuosien varrelle on mahtunut kuusi tuotantokautta Sinkkuelämää-sarjaa, kaksi elokuvaa ja runsain mitoin inspiroivaa muotia. Sarah Jessica Parkerista tuli roolihahmonsa tavoin tyyli-ikoni ja kokonaisen sukupolven äänitorvi. Shoebox DVD -kokoelmasta sen sijaan on tullut kirjahyllyjen vaikiokamaa.

Vaan mikä Carrien monista tyyleistä on jäänyt eniten mieleen?

-------

15 Years of Carrie Bradshaw

Today it has been exactly 15 years since Carrie Bradshaw first strutted her way to the tv-screens.

Since then there has been 6 seasons of SATC, two movies and countless number of fashionable outfits.

Pics: Pinterest (links above)

 

 

Kommentit

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

... ja kaikki täysin sovellettavissa nykypäivän trendeihin <3 I love SATC <3 <3

Laura P...

Oli aivan hilkulla, etten laittanut myös näistä kahta ylimpää postaukseen. Toimivat!

Mikko (Ei varmistettu)

Ooh, oi aikaa jolloin telkkarista tuli sarjan uusia jaksoja! SE oli mahtavaa - voi sitä odotusta ja onnea ;)

Laura P...

No älä muuta sano! Onneksi on shoebox! Tosin, nythän kaikki jaksot jo osaa ulkoa!

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Sinkkikset ja Frendit on ainoat sarjat jotka on katsottu sataan kertaan ja tuun varmasti katsomaan ne uudestaan ja uudestaan hamaan loppuun asti, niihin ei ikinä kyllästy!

Laura P...

Molemmissa sarjoissa on myös se hyvä puoli, että ei haittaa mitä tuottista katsoo. Eli ei tarvitse seurata jaksoja järjestyksessä! Tosin tämä saattaa johtua myös juurikin siitä, että kaikki jaksot osaa ulkoa! :)

Myös yksi sarja, johon pääsee aina mukaan vaikka pitäisi viidenkin vuoden tauon, on Kaunarit. Mutta se onkin sitten jo ihan toinen keskustelu...

Tyyne
Sukat makkaralla

Kirjoittelin vähän samasta just eilen :) Mutta nuo Voguen kuvaukset oli kyllä tosi kivoja, tykkään juurikin noista runsaista helmistä :) (ja haaveilen että yhdistän niitä hääpukuni kanssa)

Laura P...

Katselin tuon Carrie Diariesin ekan tuottiksen netistä tässä keväällä. Täytyy kyllä myöntää, että en ihan ole enää kohderyhmää, mutta kivoja asuja siinäkin on!

Tuo nimenomainen Vogue-look oli yksi omista suosikeistani ensimmäisessä elokuvassa. Harmi, että Carrie sitten valitsi sen maassiivisen Vivienne Westwoodin.

TeemuBling

Sex and the City.

Then. Now. Forever.

Hanna K
Sunday Blondie

Kaivoin tämän postauksen myötä Sinkkuelämää-boksin esiin ja aloin katsoa sarjaa alusta alkaen, pitkästä aikaa. Kuinka nuorilta kaikki näyttelijät näyttävätkään! Kuinka ihanan kamalia naisten vaatteet olivatkaan, Carrien tukka ihana sekamelska ja suoraan kameraan puhuminen niin naiivin kiusallista.

Joidenkin mielestä S&C on vain typerää hömppää, shoppailua ja seksin hehkuttamista. Minulle se esittää kuitenkin myös realismia ja naisena olemisen viisauksia. Ihana sarja<3

Laura P...

Hei mahtavaa, että inspiroiduit uusinkierrokselle boksin pariin! Itse kaivan laatikon esiin aina tasaisin väliajoin. Valitsen aina tietyn tuottikse, jonka sitten katselen putkeen.

Muodin ja tyylin kannalta inspiroivimpia tuotantokausia (ainakin minun mielestäni) ovat kolmas ja neljäs. Huomaa, että silloin puvustus on todella lähtenyt lentoonsa!

Kommentoi