Arkivaatteiden aatelia McQ Alexander McQueenilta

Tyylitietotoimisto

Mitä tulee arkivaatteisiin, niin itse menen useimmiten mukavuus edellä. Siksi nämä McQ Alexander McQueenin tuoreen FW15 -malliston yllä nähtävät lookit olivatkin erityisesti mieleeni. Ne nimittäin edustavat minun mielikuvaani täydellisistä arkiasuista!

---

Mika voisikaan olla mukavampi päällä kuin ihanan pehmeä ja lämmin villaneule. Ja kun sen yhdistää vielä väljälahkeiseen ja oih-niin-trendikkäisiin culottes-housuihin, on täydellinen arkiasu valmis. Vaikka ensin epäilin culottes-housujen toimivuutta omien lyhyiden jalkojeni kanssa, osoittivat muutamat sovittelusessiot epäilykseni turhiksi. Juju onkin siinä, että löytää kauppojen tarjonnasta juuri oikean mittaiset ja tarpeeksi istuvat housut. Omasta mielestäni housut toimivat kuitenkin parhaiten paljaiden säärien/nilkkojen kanssa, ja siksi lykkäänkin housujen hankintaa hieman keväämmälle. Mutta culottes-housut ovat taatusti omalla ostoslistallani.

Täällä Lilyssä on viime aikoina puitu ilmiötä nimeltä mutsifarkut. Itse ostin jo tovi sitten omani, mutta jouduin valitettavasti ne myöhemmin palauttamaan, sillä koko osoittautui kuitenkin liian isoksi. Nyt siis kaapissani on edelleen täydellisten denimin sinisten mutsifarkkujen mentävä aukko ja nämä McQ:n vajaamittaiset pöksyt olisivat juuri sitä, mitä olen mielessäni etsimässä. Harmi vain, että näitä farkkuja pitää odottaa saapuvaksi kauppoihin vielä miltei puolen vuoden ajan.

Sillä välin taidankin tehdä reissun UFFin mittavien farkkurekkien äärelle!

---

Eilen kommenttikentässä Annemaris kyseli, että tekeekö Style.com ikinä negatiivisia arvioita muotiviikkojen tarjonnasta. Pohdittuani kysymystä hetken, en muistanut minäkään sivustolta ikinä varsinaista murskakritiikkiä lukeneeni. Tässä kuitenkin esimerkki Style.comin ns. negatiivisesta arviosta!

// Lovely everyday pieces from McQ Alexander McQueen!

Kuvat/Pics: Style.com

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ

 

Kommentit

Piia Pauliina
Piia Pauliina

Täydellisen tyylikkään ja mukavan näköistä. Colottes-housut on itselläni ainakin vielä sellaisella apua-listalla, epäilyttävät.. Ehkä korkkareiden kanssa? Minkälaiset kengät itse pukisit niiden kanssa? :) 

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Olin minäkin ensin hieman, että apua! Mutta sitten kokeilin ja yllätyin positiivisesti.

Mielestäni housut vaativat nimenomaan hieman korkoa alleen. Varsinkin tälläisella hobitilla, kuin minä! :)

Annemaris

Hahaa, löytyhän sieltä vähän kriittisempää tekstiä. Kiitti linkistä! :)

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Jes, no problem! Piti heti linkata kun kohdalle sattui! :)

Riesu (Ei varmistettu)

Aah ! Nuo farkut. Vihdoin sellainen malli, mikä menisi tällekin "mutsille" - on siis lahkeessa tilaa, plussana vajaamittaiset. Nämä on saatava. =)))

Laura P...

Nimenomaan! Nämä on saatava!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.