Backstage @ Prada

Tyylitietotoimisto

Pradan kevätkokoelma esiteltiin eilen Milanon muotiviikoilla. Katsoin näytöksen suorana Pradan nettisivujen kautta, mutta näytöslavalla mallisto ei vielä onnistunut liiemmin säväyttämään. Innostuin kuitenkin kokoelmasta, kun merkki postasi Instagram-tililleen kuvia malliston yksityiskohdista. Näytöksen bäkkäriltä napsituissa kuvissa nimittäin erottuvat sellaisetkin asiat, jotka näytöstallenteessa jäivät huomaamatta.

Ihanaa blingin ja sportin yhdistelyä!

Sitten hieman toisenlaisia Prada-uutisia. Teksasissa sijaitsevaa Prada Marfa "putiikkia" uhkaa purkutuomio. Michael Elmgreenin ja Ingar Dragsen vuonna 2005 pystyttämä installaatio katsotaan nimittäin Teksasin lakien mukaan laittomaksi mainoskyltiksi: tyhjän putiikin seinässä kun komeilee Pradan logo. Vaikka teoksella onkin Miuccia Pradan siunaus, ei "putiikki" muutoin ole kytköksissä italialaismuotitaloon. Installaation alkuperäinen tarkoitus onkin ollut kritisoida luksustuotemarkkinoita.

Jos siis olet suunnitellut turistimatkaa kuuluun Prada Marfa putiikkiin, kannattaa toimia nopeasti!

-------

Backstage @ Prada

Prada's spring collection was all about the bling and the sporty.

All the magnificent details shine in these backstage photos posted to Prada's Instagram account!

And then more Prada news...

The famous Prada Marfa "shop" may get torn down. The state of Texas is claiming that the art installation is in fact an illegal advert.

Read more about the fate of Prada Marfa store from Fashionista.

Lähde/Source: Fashionista

Kuvat: Prada Instagram

 

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Lavalla mallisto ei ihan heti sytyttänyt, mutta nämä yksityiskohdat ovat kyllä herkulliset!

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Joo, ei kyllä oikein sytyttänyt! Itseäni alkoi liian samanlainen siluetti jossain vaiheessa kyllästyttämään, mutta saattoi kyllä johtua siitäkin, että katselin suoran livelähetyksen heti työpäivän päätteeksi. Mutta nämä yksityiskohtaisemmat kuvat pelastivat malliston! Heti kun näin nämä, ymmärsin miksi kokoelma sai niin paljon hehkutusta!

Kommentoi