Blogistressi

Tyylitietotoimisto

Blogissa on ollut viime aikoina hieman hiljaista, sillä allekirjoittanut aloitti tällä viikolla uudessa työpaikassa. Vaikka kuinka lupasin itselleni, etten ota ensimmäisten työviikkojen aikana blogista suurempaa stressiä, on asia silti painanut koko ajan mieltä. Uuden työn aloittamiseen liittyy aina paljon uutta asiaa ja uuteen työrytmiin totutteleminenkin ottaa oman aikansa. Kotiin tultua edessä ovat vielä kodinhoidolliset hommat, sosiaalisen elämän ylläpito sekä puolimaraton treenit. Sitten kaiken päälle pitäisi vielä bloggailla. Jossain kohtaan loppuvat ne supernaisenkin energiat, ja tällä viikolla useimmiten onkin tingitty juuri bloggaamisesta.

Takaraivossa kolkuttelee silti huono omatunto ja stressi postaamattomuudesta. Blogin pitämisestä on nimittäin tullut iso osa arkea. Tavoitteena on myös pitää blogin tasoa yllä. Ja hyvä blogihan päivittyy usein, sisällöstä tinkimättä.

Ensi viikolla yritän tsempata, sekä blogissa että siinä stressaamisessa. Teen parhaani ja se riittäköön, kunnes uusi päivärytmi on taas hallussa. Koittakaa siis kestää kanssani. Uuden profiilikuvan sentään sain jo vaihdettua! Niin ja uudessa työssä on tosi kivaa!

Kuvan nappasin omalta Instagram-tililtäni. Kuvatekstin voi käydä kurkkaamassa täältä! Kannattaa seurata myös Tyylitietotoimistoa Facebookissa, sillä sinne päivittelen useammin kuulumisia sekä muuta hauskaa sisältöä! Eikä sovi myöskään unohtaa Twitteriä!

-------

Blogstress

Pardon my absence!

I just started at a new job so my schedule has been bit hectic lately!

I'm trying my best but sometimes there are just not enough hours in the day! Hopefully things will smooth down soon once I get used to my new daily rhythm!

So bare with me! Peace and Love!

Picture from my Instagram.

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Älä stressaa - on ihan ok pitää välillä taukoa, varsinkin kun on noin paljon uutta! Kyllä sitä taas ehtii, kun rytmi normalisoituu. Päivitä Facebookia/Intsagramia sillä välin, jos ehdit.

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Kiitos Mikko tsempistä! Sitä itse aina vaatii itseltään enemmän/eniten! Sen asian kanssa ei ole vielä tähänkään ikään mennässä oppinut tasapainottelemaan! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.