Christian Dior valtaa Harrodsin

Tyylitietotoimisto

Lontoossa sijaitseva luksustavaratalo Harrods kokee pian muodonmuutoksen, kun Christian Dior valtaa sen julkisivun ja neljännen kerroksen. Ranskalaismuotitalo ja maailmankuulu shoppailutaivas lyövät hynttyyt yhteen kunnioittaakseen Christian Diorin läheistä suhdetta legendaarisen tavaratalon kanssa.

Tavaratalossa nähdään ennennäkemättömiä näyttelyitä, mahtavia Dior-aiheisia ikkunasomistuksia ja rakentuupa tavarataloon myös Café Dior pop-up ravintola, jossa tarjoillaan muotisuunnittelijan suosikkiruokia. Nähtäville tulee myös punaisilta matoilta tuttuja mekkoja ja myyntiin joukko limited edition -tuotteita.

Tavoitteena on tarjoilla asiakkaille kokonaisvaltainen Dior-kokemus, joka alkaa jo ulko-ovilta. Diorin pääsuunnittelijana toimiva Raf Simons on suunnitellut tavaratalon ovimiehille uudet uniformut ja neljänteen kerrokseen rakentuvaan Dior-maailmaan asiakkaat johdattelee replika muotitalon Pariisin ateljeen julkisivusta.

Diorin talonvaltaus alkaa Lontoossa Brompton Roadilla sijaitsevassa tavaratalossa 16. maaliskuuta ja päättyy 14. huhtikuuta.

Mikäli pääsiäislomalla suuntanasi on Lontoo, kannattaa siis kipaista Knightsbridgessä kurkkaamassa, jos vaikka Jennifer Lawrencen kuuluisa Oscar-mekko olisi päätynyt näytille.

-------

Christian Dior Takes Over Harrods

The House of Dior will soon be taking over London's legendary Harrods department store.

The in-house Dior Experience will include never-before-seen exhibitions, special window displays, Café Dior pop-up restaurant and a reconstruction of the façade of the famous Paris Dior headquarters. Raf Simons has also designed new uniforms for the Royal Beefeaters and famous red carpet dresses will be displayed.

The Dior takeover begins at Harrods on 16th March and ends on 14th April.

Read all the deets about Dior's pretentious takeover from Vogue.

Lähde: Vogue UK

Kuvat: Wikipedia

 

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi

No ihmettelinkin alakerran Dior-paketoitua työmaata... Harmi kun tuo aukeaa vasta nyt, enkä ehtinyt näkemään tuota... Kuulostaa nimittäin hienolta!

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Mikko: Harmittaa kyllä, että reissua ei nyt juuri ole tiedossa. Ensi vuonna aukeaa muuten Barbicanissa Jean Paul Gaultier näyttely. Pitäneekin kirjoittaa siitä piakkoin. Ja sinne kyllä pitää sitten myös päästä!

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.com/

Tuota en tiennytkään - näyttelystä tulee varmasti upea!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.