Christopher Kane - Safety Buckle Bag

Tyylitietotoimisto

Backstage-tunnelmia Christopher Kanen syysnäytöksestä

Vaikka Tyylitietotoimisto ei laukkublogi olekaan, jatketaan aiheen parissa vielä yhden postauksen verran. Nyt seuraa nimittäin asiaa sesongin kuumimmasta it-laukusta!

Mikäli olet viime aikoina seurannut katumuotisivustoja, et varmasti ole välttynyt huomaamasta tätä kuvissa esiintyvää käsilaukkua.

Kyseessä on Christopher Kanen tämän syksyn mallistosta peräisin oleva Safety Buckle Bag, joka lanseerasi skottisuunnittelijan ensimmäisen virallisen laukkumalliston. Toki Kanen kokoelmissa on nähty laukkuja aikaisemminkin, mutta nyt kun miehellä on Keringin isot rahat takanaan, tullaan mallistoissa keskittymään myös asustepuoleen aiempaa enemmän.

Laukku britti-Voguen muotieditorialissa

Nylon-lehti antoi eväät urbaanin tyylin rakentamiseen

Laukkumalliston lippulaivana toimivasta solkilaukusta muodostuikin odotetusti suuri hitti. Laukku on vilahdellut tiuhaan muotilehtien sivuilla sekä silmäätekevien muoti-ihmisten olkapäillä. Täytyy toki myöntää, että käsilaukussa näyttäisi olevan kaikki potentiaalisen it-laukun elementit kohdillaan: yksinkertainen ja aikaa kestävä design, jonka katu-uskottavuuttta lisäävät näyttävä ja sporttinen solki sekä nosteessa oleva suunnittelija.

Sitten pieni tietoisku! Laukun näyttävä nimikkosolki ei muuten ole aivan sattumaa! Soljella Kane viittaa kehuttuun debyyttimallistoonsa, joka näki päivänvalonsa S/S 2007 -sesongilla.

Jos itse lähtisin nyt it-laukkuostoksille, valintani kohdistuisi tähän Net-a-Porterin valikoimista löytyvään mustakultaiseen vaihtoehtoon. Hintaa olkalaukulla on noin 1 300 €, joka kuulostaa vielä jokseenkin saavutettavalta. Jos/kun laukun suosio tästä kuitenkin kasvaa, voi hintaankin tulla pientä korotusta.

Mikäli Christopher Kanen Safety Buckle Bag siis iskee, suosittelen sen hankintaa ensitilassa.

Veikkaukseni nimittäin on, että pian tämän laukun kohdalla myydään pelkkää eioota!

// Ladies and Gentlemen, may I introduce you the it-bag of the season: Christopher Kane's Safety Buckle Bag!

Kuvat/Pics: Christopher Kane Instagram & Net-a-Porter

 

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.