Denimhaaste: farkkua vuosikymmenten takaa

Tyylitietotoimisto

Farkkuhame/Denim skirt - vintage | Paita/Sweater - Mango | Kengät/Shoes - Vagabond | Ranneke/Bracelett - Longchamp (*saatu//gifted)

Jokin aika sitten paljastunut kamerakammoni ei todellisuudessa ole ainoa syy sille, miksi tässä blogissa ei juuri asukuvia nähdä. Toinen syy on se, että meikäläisellä on huutava pula asianosaavista kuvausassistenteista ja asukuviin kelpaavista kuvauspuitteista.

Haluni osallistua tämän viikon denimhaasteeseen kävi kuitenkin liian suureksi, joten ei muuta kuin kamera käteen ja hieman luovuutta kehiin. Tässä siis päivän panostukseni nettikaupoista ja kuvastoista tutussa "flatti" muodossa.

---

Asun farkkuhame on aika spesiaali yksilö. Olen saanut hameen ystäväni äidiltä ja se on peräisin jostain 1970-luvulta. Hameen kunto on edelleen erinomainen ja mallikin hauskan ajaton. Hame on ollut minulla jo vuosia ja kaivan sen esiin vaatekaapistani aina tasaisin väliajoin.

Tällä kerralla hame sai kaverikseen Mangon aleista löytämäni "tikkisvetarin" ja Vagabondin luottokengät. Asuun kuului myös taannoin Longchampin pressistä saamani ranneke, jonka musta-kultainen väritys sopi erinomaisesti yhteen kuluneen denimin kanssa.

Kuvasta jäivät tosin puuttumaan viehkeät ja pakkasenkestävät fleesevuoratut sukkahousuni, koska rehellisesti sanottuna, ketä kiinnostaa... ;)

-------

#Ootd

Outfit of the day in flat!

Kommentit

yassu.f
My Dear Diary

Hei tosi hyvö idea kuvata vaatteet tuolla tavalla! Itselläni on myös haasteena kuvata omia asukokonaisuuksia, kun ei ole hyvää kameraa, valoa, "studiota". Aina ne kuvat jotenkin epäonnistu... Ja koska haluisin NIIIN kovasti osallistua denimhaasteeseen, voinkin käyttää tuota sun ideaa. Kiitos! :)

p.s aloin just seuraa blogias!

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Tervetuloa seuraamaan!

Eipä tämä idea nyt ehkä sieltä innovatiivisimmasta päästä ollut, mutta mukava, että siitä oli sinullekin iloa! :)

Innolla jään odottelemaan myös sinun asuasi!

yassu.f
My Dear Diary

No joo, tuo mun kännykän kamera ei mikään maailman paras ole, joten kuvanlaatu on mitä on. Mutta eka kerta kun osallistun tällaseen haasteeseen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.