Esittelyssä ME+EM - muotiammattilaisten salattu aarre

Tyylitietotoimisto

Telegraph-lehti listasi juuri sivuillaan viisitoista muotiammattilaisten suosimaa pienemmän profiilin vaatemerkkiä. Joukosta löytyi toki vanhoja tuttuja, mutta olipa joukkoon sattunut myös muutama uusi tuttavuuskin. Erityisesti silmiäni miellytti brittiläisen ME+EM -merkin tarjonta.

Clare Hornbyn viisi vuotta sitten perustama ME+EM luottaa mallistoissaan perusvaatteisiin. Merkin juju on laadukkaissa materiaaleissa ja huippumuodista inspiroituneissa leikkauksissa. Erityisesti tasokkaisiin neuleisiin satsaava ME+EM myy tuotteitaan pääasiallisesti nettikauppansa kautta, mutta löytyypä merkiltä Briteistä myös kaksi omaa liikettäkin.

Hinnoiltaa ME+EM on hyvinkin kohtuullinen, asettuen jokseenkin samaan kategoriaan esimerkiksi Filippa K:n kanssa. Kuvittelisinkin, että vannoutuneet Filippan ystävät voisivat innostua myös tästä. Jotakin samaa merkkien estetiikassa nimittäin on. Telegraph-lehti meni jutussaan jopa niinkin pitkälle, että vertasi merkkiä muotiväen kestosuosikki Célineen. Ei siis ihme, että brittimerkki miellyttää myös vaativampaa muotisilmää.

Itse voisin kuvitella hankkivani laadukkaat vaatekaapin kulmakivet ME+EMin valikoimista. Nettikaupan tarjonnasta mieleeni jäivät erityisesti rento pooloneule (90% merinovillaa ja 10% kashmerea) ja ylellisen oloinen valkoinen silkkipaita. Ja mikäli haussa ovat toimistopukeutumiseen kelpaavat tyylikkäät työvaatteet, kannattaa tämä merkki pitää mielessä.

Pst! ME+EMin nettisivuilta löytyy myös mielenkiintoinen blogi, jota muiden muassa ylläpitää merkin perustaja ja taiteellinen johtaja Clare Hornby.

//I just stumbled upon this British brand called ME+EM. My advice would be, that if you are looking for stylish and good quality everyday basics, look no further.

Kuvat/Pics: ME+EM

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ

Kommentit

Riesu (Ei varmistettu)

Tuolta Telgraphin listalta löytyi muutama uusi tuttavuus. Kiitos vinkistä - tässä meneekin hetki sivuja selatessa. =))

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Eipä mitään! :)

Sieltä tosiaankin löytyi muutama mielenkiintoinen uusi merkki, johon tutustua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.