Etsinnässä kevättakki

Tyylitietotoimisto

Apuanne kaivataan!

Kun aurinko paistaa ja mieli on keväinen, ei naulakossa roikkuva raskas musta villakangastakki enää houkuttele. Niinpä minäkin, ikuinen mustiin pukeutuja, aloin vihdoin haikailla vaaleamman ja keveämmän kevättakin perään.

Aikani lehtiä, blogeja ja muotinäytöskuvia selattuani, päätin, että vaaleanpunainen tai puuterinen sen olla pitää. Eli ei muuta kuin kaupoille.

MUTTA!

Perusteellisen kaupunkikierroksen jälkeen jouduin pettymään, sillä mistään ei yllättäen löytynytkään haluamaani hempeän pastellista välikausipalttoota. Mustia, oliivinvihreitä ja beigejä parkoja sekä trenssejä sen sijaan löytyi senkin edestä.

Nettikauppakierros ei myöskään tuottanut sen hedelmällisempää tulosta. Asos.comin tarjonnasta löytyi toki kolme kelvollista ehdokasta, mutta siitä haluamastani (kuvassa vasemmalla) ei tietenkään ollut enää kokoja jäljellä. Sitä paitsi, takin tilaaminen netistä nyt on muutenkin hieman arpapeliä.

Onko siis niin, että olen asiani kanssa auttamattoman myöhässä, vai eikö suomalaisten vain uskota innostuvan puuterisen pinkeistä takeista? Jakakaa tietonne!!

PS. Vinkit hyvistä takkiapajoista ovat myös erittäin tervetulleita!!

-------

Wanted: Pink Spring Coat

Where can one find nice and stylish pink or powdery spring coat/jacket?!

Please share all your knowledge!

Kuvat/Pics: Asos.com

 

 

Kommentit

Tumpelo (Ei varmistettu)

Oletko tsekannut Boden.uk -sivuston? En tietenkään tiedä budjettiasi enkä kokoasi, mutta nämä kaksi ovat kertakaikkisen hurmaavia:
http://www.boden.eu/en-GB/Womens-Coats-Jackets/Jackets/WE423/Womens-Chey...

http://www.boden.eu/en-GB/Womens-Coats-Jackets/Coats/WE426/Womens-Mayfai...

Tumpelo (Ei varmistettu)

Ja vaaleanpunaista löytyy myös nelly.comista sekä zalandolta, jossa ehkä paras valikoima. :)

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Kiitos näistä!! :)

Vivi
Elämäni palasia

Sama ongelma, jään siis seuraamaan tämän postauksen kommentteja.. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Helmikuun Costumessa oli sivulla 62 Miss Selfrige:n kaunis takki 62€. Näytii polvituiselta, mutta vaikea sanoa, kun ei ollut mallin päällä... En löytänyt lehdestä tietoa, mitä merkkiä takki oli. Tosin, sitä ei näkynyt nettisivuilla, mutta muuta hurmaavaa kyllä: http://euro.missselfridge.com/en/mseu/category/clothing-873726/coats-jac...{1}~[pink]

Terhen (Ei varmistettu)

Hei!
Jos sulla vielä on vaaleanpunainen kevättakki etsinnässä, niin Onlyn liikkessä näin pari. Siel oli ainakin herkullinen tekonahkabiker ja toinen oli vissiin lyhyt trenssi, siis näihin kiinnitin huomiota, voi niitä olla enemmänkin. Itse etsin vaaleansinistä eikä sitäkään väriä meinaa löytyä! Jos musta tai beige viehättäisi, niin niitä kyllä riittää, tylsää.

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Kiitos paljon vinkeistä! Vaaleansinisiä minä taas puolestani bongasin Zarasta! Eli kannattaa käydä siellä! :)

Veraa (Ei varmistettu)

hei, H&M:llä on yksi vaaleanpunainen takki, ja sama myös valkoisena.(itse sitä juuri katselin) Sellainen aika yksinkertainen malli, nettikaupasta varmaan löytyy kuvaa..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.