H&M Exclusive Conscious

Tyylitietotoimisto

H&M on jo muutamana sesonkina tuottanut ympäristöystävällisemmän kierrätysmateriaaleista valmistetun Conscious Collection -kokoelman. Tänä keväänä kokoelma keskittyy erityisesti juhlavaatteisiin, joilla voisi valloittaa hienommankin punaisen maton.

Exclusive Conscious -kokoelma pitää sisällään juhlamekkoja, hameita, shortseja ja yläosia, jotka on valmistettu kierrätetystä polyesterista, luomupuuvillasta ja hampusta. Suunnittelussa on selvästi otettu vaikutteita isoilta muotitaloilta, kuinkas muutenkaan. Raikas digitaalisesti printattu kukkamekko viittaa löyhästi Mary Katrantzoun tämän kevään mallistoon, kun taas vaalea röyhelöinen iltapuku henkii Alexander McQueenin muutaman sesongin takaista kokoelmaa.  Mallistosta löytyy viitteitä myös Lanvinin, ja miksi ei Calvin Kleininkin, muotokieleen.

Kokonaisuudessaan Exclusive Conscious -mallisto on pirteän monipuolinen sekä mielenkiintoinen. Mallistosta löytyy asuja, jotka sopivat esimerkiksi tulevan kesän juhliin, aina valmistujaisista häihin. Arkisemmalla stailauksella kuvissa vilahtavat kukkamekko ja pinkki maksihame ovat myös oivallisia valintoja jokapäiväiseen käyttöön.

Mallisto tulee myyntiin valittuihin H&M -myymälöihin ja nettikauppaan 12. huhtikuuta.

Kuvat.

Kommentit

tiira

Heii,  onhan tämä mallisto tulossa myyntiin Suomessakin? Huonosti löytyy tuosta mallistosta tietoa netistä...

Laura P...

Kyllähän nämä Conscious Collectionit yleensä on tullut. En tosin osaa nyt ihan 100%  varmuudella sanoa. Nettikaupasta voi ainakin sitten kokeilla, mikäli eivät kauppoihin tule.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.