Johan pomppas, Maison Martin Margiela

Tyylitietotoimisto

MM6 Resort 2015

Maison Martin Margiela Resort 2015

En ole ikinä ollut (ns.) avantgardistipukeutuja. Siitä syystä Maison Martin Margielan dekonstruktuoidut tuotokset eivät ole löytäneet tietään omaan vaatekaappiini (okei, on minulla muutama H&M yhteistyömalliston vaate). Selatessani Style.comista tuoreimpia resort-mallistoja, olin kuitenkin ällikällä löyty: sekä MMM että muotitalon sisarlinja MM6 iskivät. Ja kovaa.

Molemmissa mallistoissa näkyy nimittäin juuri nyt omaa silmääni erityisesti miellyttävä hienostunut sporttimeininki. Rennoilla linjoilla ja erilaisilla mittasuhteilla leikkivät kokoelmat ovat riittävän puettavia, mutta samalla hippasen "erilaisia". Eli toisin sanoen, mielenkiintoisia. Ja löytyypä molemmista myös riittävässä määrin sitä dekonstruktiotakin, jotta mallistot silti tunnistaa vielä MM-perheen tuotoksiksi.

Täältä iso peukku!

PS. Tiesitkö muuten, että MM6:n takaa löytyy myös suomalaista verta. Aikaisemmin muiden muassa Dieselillä työskennellyt Heikki Salonen nimittäin liittyi jokin aika sitten MM6:n suunnittelutiimiin.

// Right now I'm loving everything that the MMM-teams have come up with for the resort 2015 season. Wearable clothes with a little MM twist!

Kuvat/Pics: Style.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.