Kate Moss tekee debyyttinsä muotitoimittajana

Kate Moss on hypännyt uudenlaisten tehtävien äärelle ja toimii tätä nykyä myös britti-Voguen vierailevana muotitoimittajana (lue lisää aiheesta tästä toimituksen jutusta).

Kate Moss tekee muotitoimittajadebyyttinsä lehden torstaina ilmestyvässä maaliskuun numerossa. Moss stailasi lehteen Daria Werbowyn tähdittämän editorialin, jonka valokuvauksesta vastasivat Mert Alas ja Marcus Piggot.

WWD:n ja Voguen julkaisemien ennakkomaistiaisten perusteella editorialissa on luvassa ainakin Mossin omasta tyylistä tuttua rock'n'roll -estetiikkaa.

Daria Werbowy nähdään myös lehden kannessa yllään Pradan kimalteinen sporttimekko. Kansikuvan stailista on puolestaan vastannut Lucinda Chambers ja sen on valokuvannut Mario Testino.

Kate ja Daria samassa paketissa, eli ei voi kuin tykätä! Maaliskuun Vogue meni siis juuri ainakin meikäläisen ostoslistalle!

-------

Vogue UK by Kate Moss

Kate Moss is the new contributing fashion editor of Vogue UK.

For her first fashion feature, published on the magazines March issue, Moss styled a rock'n'roll themed editorial. Daria Werbowy is the star the editorial and Moss’ good friends Mert Alas and Marcus Piggot photographed it.

Daria Werbowy is also posing for the magazines cover. The cover was styled by Lucinda Chambers and photographed by Mario Testino.

March issue of Vogue UK is out on Thursday.

Lähteet/Sources: WWD & Vogue UK

Kuvat: Mario Testino and Mert Alas & Marcus Piggot via WWD

Kommentoi