Kohokohtia Lontoon muotiviikoilta

Tyylitietotoimisto

Tom Fordin paljettiset baseball-mekot

Tom Ford lainasi idean mekkoihinsa Jay Z:ltä. Vitsikäs Ford kertoi Style.comille, että siinä missä Jay Z:n paidan voi lunastaa omakseen 65 dollarilla, maksaa hänen rip-offinsa 6 500 dollaria.

 

Preen by Thornton Bregazzin Darth Vader -printit

Star Warsista tuli yllättäen tämän muotiviikkosesongin mikrotrendi. Ensin nähtiin Rodarten Tähtiensota-mekot ja nyt vielä Preen by Thornton Bregazzin Darth Vader -printit. Mitä seuraavaksi?

 

House of Hollandin tupsufarkut

House of Holland tarjoili hauskan DIY-vinkin kevääksi: revityt farkut saavat uutta ilmettä värikkäistä tupsuista.

 

Belstaffin motoristitytöt

Belstaffin mainoksissa komeilee itse David Beckham, mutta eipä hullulta näytä merkin motoristivaatteista jalostunut RTW-mallistokaan. Tänne yksi Belstaff-nahkatakki nyt heti, kiitos!

 

John Rochan goottikuningattaret

John Rocha on tainnut katsoa mallistoa suunnitellessaan Bramstokerin Draculaa. Eipä siinä, goottiestetiikka toimii tässä röyhelöitä ja erilaisia tekstuureja yhdistelevässä kokoelmassa erinomaisesti.

 

Topshop Uniquen eturivi

Topshop Uniquen eturivissä istuivat vierekkäin mallisisarukset Kate ja Lottie Moss! Niin ja olivathan siellä myös Anna Wintour ja muotimaailmassa läpimurtoaan parhaillaan tekevä Kendall Jennerkin. Asia ei varmaan sen kummempia selittelyjä kaipaa.

-------

Highlights from London Fashion Week

Kuvat/Pics: Style.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.